Kawasaki 3P logo

Kawasaki 3P nastupa u Tvornici povodom proslave 20. rođendana Kluba

Zagrebački Kawasaki 3P održat će u subotu, 28. rujna 2019. godine koncert u Tvornici kulture, a bit će to dio višemjesečnog programa kojim se obilježava 20 godina koncertne dvorane u Šubićevoj.


Miljenici zagrebačke publike – Kawasaki 3P – bend je koji postoji već 25 godina, a i dalje je jedan od najboljih domaćih live bendova čiji se koncerti rasprodaju i publika ih uvijek željno iščekuje. Njihov rockom podebljani ska punk od samog je početka nosio jedinstven K3P pečat, čiji je koncertni kontrolirani kaos nosio sve pred sobom.

Ne postoji bend koji je u pjesme jače i slikovitije prenio jezik i zvuk ulice od Kawasaki 3P-a, a četvrt stoljeća staža izrodio je neke od najvećih hitova karijere koji su ih učinili jednim od najvećih i najznačajnijih bendova našeg podneblja. U Tvornici će se slušati sve – od Antonije, Puta madre i 3 Problema preko Snifa san glu, Niskarastaman i Kristin do Kak si, pa tak, Ni da ni ne i Loš, zao.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Kawasaki 3P slavi 25. rođendan dvodnevnim koncertom u Teatru iTD

Antologijski debi Kawasaki 3P, megauspješni Idu Bugari i bestseller Goli zbog pasa, albumi su i ključni momenti karijere, a svemu tome je dodano live CD/DVD izdanje 25 godina u Teatru &TD, kojim su proslavili 25. rođendan. Nastalo prilikom dvostrukog rođendanskog koncerta u kazalištu Teatar &td, izdanje sadrži 12 pjesama i 22 videa.

Kawasaki 3P tako su još jednom dokazali da ne podbacuju uživo i spremni su za još puno kilometraža i staža, a bend koji s punim pravom slovi za jedan od najautentičnijih na regionalnog sceni donosi svoju energiju u Tvornicu kulture, 28. rujna.

Tagged