kandžija i gole žene / foto - daniel gjurcek / 2021.

Kandžija upotpunio mjesec ljubavi live sessionom iz Vintage Industrial Bara

Mag domaćeg hip-hopa Kandžija u pratnji vjernog pratećeg benda Gole žene upotpunio je mjesec zaljubljenih novim live sessionom iz jednog od kultnih zagrebačkih klubova novije generacije – Vintage Industrial Bara.

Kandžija nas je zabavio hitovima s posljednjeg albuma “Plafon”, ali i uspješnicama s jednako popularnog izdanja “Nema labavo”. Uz nevjerojatnu lakoću prebiranja po stihovima i jedinstvenu atmosferu dodatno je potvrdio zašto nosi titulu jednog od najboljih domaćih hip hop glazbenika.

“Iskreno ludo je bilo uopće imati svirku pa makar i ovakvu bez publike, dosta dobar osjećaj. Hvala mojim dečkima na pravoj energiji koju smo nadam se prenijeli na videu, i svaka čast Dostavi zvuka koja je super organizirala cijelu stvar, od audia, videa do cijele produkcije”, poručuje Kandžija.

Kandžija je na live sessionu odsvirao četiri stvari – Nema labavo, Đuro, Seljak i Rokatiki. Nastup je priveo kraju podsjetivši na svoj posljednji singl i njemu pripadajući video spot Rokatiki koji je sam osmislio, režirao i producirao. Singl je izmamio pozitivne reakcije publike i kroz prepoznatljiv Kandžijin humor nastavio niz hitova s albuma Plafon. Više o Kandžiji doznajte na njegovoj Facebook stranici.

Ožujsko Glazbena Točionica Session u suradnji s Dostavom Zvuka narednih tjedana predstavit će još nekoliko iznenađenja

Nakon Mašinkovog i Kandžijinog live sessiona iz Vintage Industriala, 26. veljače 2021. godine zabavljat će nas M.O.R.T.

Kandžijin live session su snimali Hrvoje Zubović, Hrvoje Baudoin, Daniel Gjurcek i Sabina Rendulić, montažu je odradio Hrvoje Baudoin, a uloga ton majstora i majstora tehnike pripala je Tomislavu Zubaku. Audio snimanje i tehnika bili su povjereni Leonardu Klaiću i Marku Mrakovčiću, dok mix i master potpisuje Mark Mrakovčić. Za režiju i produkciju pobrinuli su se Marko Nemec, Leonard Klaić, Mark Mrakovčić i Hrvoje Baudoin.

Ožujsko Glazbena točionica Session predstavlja: Kandžija

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -