kalush orchestra - stefania I 2022.

Kalush Orchestra, ukrajinska rap senzacija i pobjednici Eurosonga, održat će koncert na Sea Star festivalu u petak, 27. svibnja 2022. godine

Svjetska senzacija i pobjednici Eurosonga za 2022. godinu, ukrajinska rap grupa KALUSH Orchestra novi su headlineri Sea Star festivala! Bend o kojem priča apsolutno cijela planeta, nakon premoćnog trijumfa u Torinu, svoj prvi koncert imat će upravo u Hrvatskoj, na prvom velikom festivalu u našoj zemlji nakon dvije godine!

Ova globalna ekskluziva zbog koje će sve oči svijeta biti uprte u Umag dobivena je zahvaljujući ogromnom ugledu Exit festivala, čiji tim stoji iza organizacije događaja i koji s agencijom koja zastupa Kalush ima višegodišnju suradnju.

Osim KALUSH Orchestra, u Umagu će nastupiti i Konstrakta, srpska glazbenica koja je proteklih mjeseci sa svojom pjesmom In Corpore Sano postala najtraženije ime regije. Čak 12 bodova od žirija i 12 od publike u finalu Eurosonga potvrda je velike podrške koju dobiva od Hrvatske. Upravo na Sea Star festivalu u Umagu ova talentirana umjetnica održat će svoj prvi koncert kao Konstrakta!

Kalush je osvojio svijet pobjedom na Eurosongu 2022

Ukrajinski KALUSH Orchestra osvojili su svijet nedavnom pobjedom u finalu Eurovisiona pjesmom Stefania. Nju je Oleh Psiuk, reper i frontman bend posvetio svojoj majci. Ogroman je to trijumf grupe i pjesme koja je proteklih mjeseci dobila novo, šire značenje u ljubavi prema domovini. KALUSH u Ukrajini smatraju nacionalnim herojima. Naime, oni su, uz dozvolu tamošnje vlade, promotivnu turneju uoči Eurosonga posvetili borbi za mirno okončavanje sukoba i pomoći izbjeglicama. A sam Psiuk volonter je u humanitarnoj organizaciji De ty? (Gdje si?).

Bend je osnovan 2019. godine kao hip hop trio, ali proširenjem broja članova brzo mijenjaju ime u KALUSH Orchestra. Specifični su po miksu rapa s tradicionalnim ukrajinskim melodijama. Grupa je dosad bila nevjerojatno kreativna i aktivna objavivši dva albuma i čak 26 singlova! Više o ovom bendu doznajte na Wikipediji.

Sea Star Festival 2022 najavljuje fantastičan line up

Uz njih dvoje fantastičan line up u laguni Stella Maris 27. i 28. svibnja 2022. godine činit će jedna od najtraženijih hip hop zvijezda današnjice Iggy Azalea, techno kraljica Amelie Lens, najpoznatiji bend regije Dubioza Kolektiv, platinasti hitmakeri Meduza i Topic te Konstrakta, Senidah, Buč Kesidi, Umek, Adiel, Insolate, Tijana T, Vojko V, z++, Grše, Bore Balboa i mnogi drugi.

U prodaji su festivalske ulaznice po promo cijeni od 299 kuna, koja će na snazi biti do petka, 20. svibnja do kraja dana, nakon čega im cijena skače na 349 kuna. Osim njih, u ponudi su i dnevne ulaznice po cijeni od 169 te VIP Gold po 750 kuna.

Kompletna ponuda ulaznice i smještaja može se pronaći na službenim mrežnim stranicama festivala na adresi seastarfestival.com. Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za Sea Star kupljeni dosad na službenim prodajnim mjestima vrijede i za izdanje 2022. godine. Zbog ogromnog interesa aktualna cijena ulaznica od 299 kuna bit će na snazi do petka, 20. svibnja, do kraja dana.

VIDEO: Kalush Orchestra – Stefania | Konstrakta – In Corpore Sano

Tagged