josipa lisac / foto: marjan radović / 2021.

Josipa Lisac nastupa u Lisinskom na 30. koncertu posvećenom Karlu Metikošu

Josipa Lisac, hrvatska glazbena diva, tradicionalni koncert posvećen Karlu Metikošu, održat će u nedjelju, 19. prosinca 2021. godine. Koncert koji će se održati u dvorani Lisinski ove će godine dobiti posebnu dimenziju zbog obilježavanja 30. godišnjice njegove smrti.

Već više od dva desetljeća, prosinac je rezerviran za Josipine koncerte za Karla, a i ovoga puta nastup pun glazbe posvećen je njezinoj najvećoj ljubavi. Nakon četiri godine Josipa se vraća u našu najpoznatiju dvoranu, koju je do sada rasprodala nebrojeno mnogo puta. Naša najveća glazbena umjetnica i ovoga puta dolazi u pratnji svog benda, a publiku će provesti kroz svoj golemi katalog pjesama koji obuhvaća više od 50 godina stvaralaštva.


Josipa Lisac će publiku podsjetiti na svoje velike glazbene klasike. Na repertoaru su pjesme kao što su Boginja, O jednoj mladosti, Dok razmišljam o nama, 1000 razloga, Živim po svome, Vjerujem ti sve, Gdje Dunav ljubi nebo, Hir, hir, hir, Danas sam luda, Magla te novije Tu, Tebi putujem ili Daleko. Ulaznice kreću u prodaju u srijedu, 17. studenoga po cijenama od 140, 170 i 200 kuna. Možete ih kupiti u sustavu Eventima, kao i na blagajni Lisinskog. Više informacija o Josipi doznajte na stranicama Wikipedije.

Video: Josipa Lisac – Daleko

Tagged