josipa lisac | foto: marjan radović | 2021.

Josipa Lisac koncertom u Domu sportova u subotu, 17. veljače 2024. godine, zaokružuje obljetnicu “Dnevnika jedne ljubavi”

Josipa Lisac zaokružit će ciklus obilježavanja 50 godina od izlaska albuma “Dnevnik jedne ljubavi” koncertom u maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova u subotu, 17. veljače 2024. godine. Josipin povratak u malu dvoranu Doma sportova događa se nakon devet godina, a veliki koncert datumski pada tradicionalno uz Valentinovo i Josipin rođendan. Na koncertu Josipa će uz pratnju svog sjajnog benda još jednom podsjetiti na bogati glazbeni katalog s naglaskom na legendarni album prvijenac. A ujedno i jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih albuma svih vremena na ovim prostorima.

Veliki koncert u Domu sportova dio je obljetničke turneje povodom pola stoljeća albuma dobitnika Porina za antologijsko ostvarenje hrvatske glazbe. Turneja koja je počela u veljači ove, 2023. godine, koncertom u Lisinskom. No, ona je nažalost bila prekinuta zbog Josipine bolesti i problema s išijasom. A zbog tog razloga su mnogi koncerti odgođeni za drugi dio godine. Nakon što je nastavljena, turneja je posjetila Pulu, Kočevje, Zaprešić, Skopje, Ptuj, Novi Sad, Novigrad, Portorož i Mežicu. Početkom iduće, 2024. godine, uz zagrebački koncert, kao posljednje stanice obilježavanja obljetnice Dnevnika jedne ljubavi, Josipa Lisac će održati i koncerte u Mariboru i Beogradu.

Ulaznice za veliki audio vizualni spektakl Josipe Lisac u Domu sportova u subotu, 17. veljače, 2024. godine, u prodaju kreću u srijedu, 22. studenog. Ulaznice možete kupiti putem Eventim online shopa. U prodaji će biti tri sektora i to parter stajajanje, tribine slobodno sjedenje i centralna tribina s numeriranim sjedenjem. Cijene ulaznica bit će u rasponu od 25 do 43 eura. Više o Josipi Lisac doznajte na njezinoj Facebook stranici.

VIDEO: Josipa Lisac – O jednoj mladosti

Tagged