josipa lisac I 2022. I foto: marjan radović

Josipa Lisac, jedna on najvećih hrvatskih pjevačica, nastupa na Ljetnoj pozornici Tuškanac

Josipa Lisac, jedna on najvećih hrvatskih pjevačica i umjetnica, nastupit će na vjerojatno najljepšem zagrebačkom koncertnom prostoru. Radi se o koncertu na otvorenom na Ljetnoj pozornici Tuškanac i dodajmo da će naša najveća glazbena umjetnica po prvi puta će nastupiti na ovoj pozornici u centru grada Zagreba. Koncert će se održati u srijedu, 1. lipnja 2022. godine, a kapacitet je ograničen na svega 550 ulaznica.

Bit će ovo još jedna prilika doživjeti golemi katalog pjesama koji obuhvaća više od 50 godina njezinog stvaralaštva. I ovoga puta Josipa Lisac dolazi u pratnji svog benda, s kojim će predstaviti sve svoje velike glazbene klasike. Izdvojit ćemo pjesme kao što su Boginja, O jednoj mladosti, Dok razmišljam o nama, Gdje Dunav ljubi nebo, Danas sam luda, Magla… Uz njih Josipa će izvesti i novije pjesme Tu, Tebi putujem ili Daleko.

Koncert na najljepšoj zagrebačkoj pozornici, na Ljetnoj pozornici Tuškanac, bit će prvi Josipin zagrebački nastup nakon rasprodanog koncerta u dvorani Lisinski iz prosinca 2021. godine. Ulaznice za ovaj koncert u prodaju u sustavu Eventim kreću u petak, 11. ožujka u 9 sati. Podsjetimo, u prodaji ih je samo 550, a cijena iznosi 160 kuna. Više informacija o Josipi Lisac doznajte na stranicama Wikipedije.

Video: Josipa Lisac – Koncert u čast Karla Metikoša (KD Lisinski, 1994.)

Tagged