josipa lisac / 2020

Josipa Lisac i njezin bend održavaju virtualni koncert za Valentinovo

Na Valetinovo, a ujedno i svoj rođendan, Josipa Lisac virtualno će provesti publiku diljem svijeta kroz svoj impresivan katalog svevremenskih pjesama, ali i predstaviti neke nove nastale unazad par godina.

Virtualni koncert će se održati 14. veljače 2021. godine s početkom u 20 sati. Josipa Lisac će ga održati praćena svojim sjajnim bandom, kao i izuzetnom audio vizualnom produkcijom koju će doslovno donijeti u domove slušatelja diljem svijeta.

Na ovom jedinstvenom nastupu set listu će ispuniti brojne velike Josipine pjesme iz karijere duže od pola stoljeća, kao što su Boginja, O jednoj mladosti, Dok razmišljam o nama, 1000 razloga, Živim po svome, Vjerujem ti sve, Gdje Dunav ljubi nebo, Hir, hir, hir, Danas sam luda, Magla te novije Tu, Tebi putujem i mnoge druge.

Ulaznice za virtualni koncert Josipe Lisac u prodaji su od 15. siječnja po cijeni od 80 kuna. Od 25. siječnja do 13. veljače cijena će im iznositi 100, a na dan koncerta 120 kuna. Prodaja ulaznica vršit će se isključivo preko sustava Entrio.

Više informacija o Josipi Lisac možete doznati na njezinim mrežnim stranicama na adresi josipalisac.com.

Ključne riječi (tagovi): - - -