josipa lisac / 2020

Josipa Lisac dolazi na intimni nastup u dvorište Akademije likovnih umjetnosti

Josipa Lisac, naša najveća glazbena umjetnica, zapjevat će na intimnom nastupu u prekrasnom ambijentu dvorišta Akademije likovnih umjetnosti u Ilici i podsjetiti sve nas na svoj prebogati katalog pjesama te premijerno u Zagrebu izvesti i svoj aktualni singl “Daleko”. Bit će ovo prvi Josipin zagrebački koncert nakon srpnja 2019. godine, kada je nastupila na rasprodanoj pozornici Šalate pred više od 4.500 ljudi. Nažalost, globalna situacija sa pandemijom korona virusa rezultirala je time da je njezin idući koncert na svega 10% kapaciteta od Šalate, što će vrlo vjerojatno značiti i brzu rasprodaju.

Tako će u ponudi biti samo 400 ulaznica koje će se prodavati po cijeni od 160 kuna, a u prodaju kreću u petak, 11. rujna 2020. godine u 9 sati, na svim Eventimovim prodajnim mjestima i online na eventim.hr. Sva mjesta su kombinacija slobodnog sjedenja i stajanja te nisu numerirana.

Koncert će se održati u srijedu, 30. rujna 2020. godine. Vrata dvorišta ALU-a otvorit će se u 19, a koncert počinje točno u 20 sati.

Požurite po karte i vidimo se u dvorištu ALU-a!


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - -

1 thought on “Josipa Lisac dolazi na intimni nastup u dvorište Akademije likovnih umjetnosti

Comments are closed.