jimmy carr - terribly funny | lisinski zagreb | 15.11.2022.

Jimmy Carr u rekordnom vremenu rasprodao zagrebački nastup – za isti dan najavljuje Late Night Show!

Jimmy Carr, najpoznatiji netflixov komičar, u rekordnom vremenu je rasprodao nastup u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog koji će se održati u utorak, 15. studenog 2022. godine. Potaknut velikim interesom ovaj slavni komičar će istog datuma na istom mjestu, odmah nakon završetaka prvog nastupa u 22.30 sati održati i Late Night Show!

Carr je svoju popularnost širom svijeta produbio trima Netflix specijalima. Jimmy Carr je ujedno bio prvi britanski komičar koji je imao ugovor s ovim streaming gigantom što su mu, uz njegov jedinstveni brend humora, omogućili i brojni drugi projekti i pojavljivanja. Naime, on je redovit gost na najprestižnijim britanskim i američkim televizijskim emisijama. Izdvojit ćemo Tonight Show, The Late, Late Show i Late Night s Conanom O’Brienom. Britanski Guardian ovog je komičara opisao kao “komičarskog heroja našeg vremena”. A to je prepoznala i publika diljem svijeta pa se Jimmy Carr tako može pohvaliti da je za njegovu prethodnu turneju prodano više od 480.000 ulaznica. Zanimljivo, ovo je broj koji Jimmy planira nadmašiti prije kraja 2022 godine.

Poznat je po briljatnim, često i bezobraznim šalama na rubu “dobrog ukusa”. Stand-up publika ga prepoznaje i kao jednog od najboljih komičara improvizatora. Njegove interakcije s publikom i dovitljivi odgovori savršeno nadopunjuju njegov osnovni materijal i zaokružuju cjelokupno i nadasve urnebesno iskustvo. U Lisinski dolazi sa svojim najnovijim programom Terribly Funny, sastavljenim od 100% novog i nikad objavljenog materijala! Više informacija o ovom komičaru doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Jimmy Gets Heckled By A Load Of Glaswegians | Jimmy Carr

Tagged