harry potter halloween party 2018 / metropolis klub zagreb

Jezivo dobar Harry Potter Halloween party i ove godine u Metropolis klubu

Poprilična gužva vladala je prošle godine u Metropolis klubu zadnjeg dana listopada. Razlog tome bio je izrazito dobro posjećen Harry Potter Halloween party, koji je okupio do tada neviđene maske i stvorio pravu horor modnu reviju kostima. Vještice, demoni, trolovi, zombiji, vražice, vampiri i čarobnjaci zaplesali su u posebno uređenom Metropolis klubu – svjetleće bundeve smiješile su se iz svakog kutka, lebdeće svijeće obasjale su plesni podij, a šišmiši, pauci, bube i metle krasile su naše jezive odaje. Čarobne napitke posluživali su strašni konobari koji su za tu prigodu bili zamaskirani u zombije. Plesnjak je započeo uz svima poznate hitove i nastavio se do ranojutarnjih sati, a dobru glazbu su povremeno prekidale dodjele nagrada za najbolje kostime te izvlačenje tombole.

Zaključak je bio jednoglasan: svi koji su posjetili prošlogodišnji Harry Potter Halloween party ludo su se zabavili i na barem jednu noć ispunili Metropolis klub čistom magijom.

Jednako tako i ove godine Ministarstvo magije poziva čarobnjake i vještice te sve one koji se tako osjećaju na treći po redu Harry Potter Halloween party u Metropolis klubu, 31. listopada 2019. godine s početkom u 21 sat.

U klubu će vas, kao i inače, dočekati magičan ambijent te najtrashpop plesnjak u gradu na kojem ćete saznati posjedujete li Nevilleove plesne pokrete ili pak dijelite Ronovu malodušnost prema plesu. Za najplesniju atmosferu pobrinut će se oni čije ime se ne smije spomenuti te stoga, Merlinove mu brade, hitro na svoje metle i uletite s nama u ludu noć punu dobre zabave.

Na party su također pozvani dementori, pauci, vukodlaci pa čak i smrtonoše te vam savjetujemo da se prikladno zamaskirate i pripremite čarobne štapiće jer će najbolje maske osvojiti vrijedne nagrade (maskiranje nije obavezno, te može biti bilo koje tematike). Kupnjom ulaznice ostvarujete mogućnost sudjelovanja u tomboli prepunoj fantastičnih nagrada, ukoliko se odvažite ubaciti svoje ime u plameni pehar.

Budući da je i sam Dumbledore rekao “ne zaboravite da sreću možete pronaći i u najcrnjim vremenima ako se samo sjetite posegnuti za pićem”, posebni vilenjaci će se pobrinuti da tematskih koktela i ostalih eliksira ne nedostaje.

Budite dio najjačeg Halloween partyja u metropoli te se ne zaboravite naoružati dobrim raspoloženjem.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -