jazzelle dancing sunday 2024

JazzElle Dancing Sunday 2024 | Proslava 15. godina djelovanja plesnog kluba JazzElle održava se u Zagrebačkom kazalištu lutaka u nedjelju, 21. travnja 2024. godine

JazzElle Dancing Sunday 2024 veliko je kazališno slavlje plesnog kluba JazzElle za njihovu 15. godinu djelovanja. Podsjetimo, kroz plesni klub JazzElle edukacijske programe prošlo je na stotine plesača i umjetnika, od kojih se veliki broj kazalištem bavi i profesionalno. A članovi će Kluba zajedno sa svojim gostima iznenađenja u Zagrebačkom kazalištu lutaka u nedjelju, 21. travnja 2024. godine s početkom u 19 sati izvesti lepezu plesnih, vokalnih i dramskih brojeva u režiji Tihane Strmečki. I dodajmo, program vode televizijska i radio voditeljica Jelena Ćulibrk Pajić i glumac Petar Atanasoski.

Uz JazzElle slavlje JazzElle Dancing Sunday 2024 će svojom umjetnošću obogatiti i dragi im suradnici. to su plesni klub Vruća čokolada iz Splita, plesni klub Point iz Samobora, School of Street Styles iz Zagreba i The Acting Studio Medley Teatra iz Zagreba. Publiku očekuju i posebni gosti iznenađenja koji će svakako oduševiti sve prisutne svojim talentima! Pozivamo vas da proslavite ovaj rođendan s plesnim klubom JazzElle.

Plesni klub JazzElle osnovan je 2008. godine. A u sklopu Kluba organiziraju se tečajevi Musical Theatre Jazza, Contemporary (Jazza), Latin Jazza, JazzEle Kids i Teen Tok tečaj. Također, održavaju se plesne radionice s vodećim svjetskim pedagozima. Kroz nastupe na amaterskim plesnim festivalima, dobrotvornim događanjima i raznim manifestacijama, polaznici Kluba stiču scensko iskustvo i ljepote timskog rada. Više doznajte na službenoj Facebook stranici ovog plesnog kluba.

Tagged