jaska wine fest 2020

Jaska wine fest – nova vinska manifestacija u Jastrebarskom u jaskanskim ugostiteljskim objektima

Listopad je mjesec koji je u Jastrebarskom posebno posvećen vinu i vinarima. Mjesec je to i održavanja tradicionalne manifestacije “Dani Vina u Jastrebarskom“, a koja se ove godine, zbog epidemiološke situacije – pandemije korona virusa, nažalost neće održati. No, Turistička zajednica grada Jastrebarskog, u suradnji i na incijativu vlasnika ugostiteljskih objekata, jaskanskih vinara i Gradom Jastrebarsko osmislili su novu trodnevnu vinsku manifestaciju u kojoj će svi, a posebno vinoljupci imati priliku uživati.

Tako ćete, od četvrtka, 8., do subote, 10. listopada 2020. godine u vremenu od 18 sati pa sve do ponoći, upravo u svom omiljenom kafiću i uz dobru glazbenu podlogu, imati prilike družiti te puno naučiti od jaskanskih vinskih majstora čija su vina često nagrađivana, a uz to i kušati, kupiti te uživati u okusima vinskih delicija s jaskanskih bregova. Ulaz je slobodan, a svi posjetitelji pozivaju se na pridržavanje epidemioloških mjera.

Ugostiteljski objekti koji su podržali manifestaciju Jaska wine fest

Marittimo, Chuca, Ban, Mazana, Cafe Cafe, Kalimero, TV Bar, Cash, Krešimir, Haustor, Croattina, Mirjana, Baza, Bin, Kino, Artemida, Grand Cafe i Garden.

Vinari koji su podržali manifestaciju Jaska wine fest

Baltorinić, J.Braje, R.Braje, Budinšćak, Gregorić, T. Ivančić, K. Ivančić, Jagunić, RJ winery, Kolarić, Korak, T. Mesic, Nežić, Pavlečić, Šember, Šoškić, Tomac, Tomac & Bajda, Tomićak i Zaher.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -