jacques houdek - glavom & bradom - live in sax - 2020

Jacques Houdek, “Gospodin Glas”, “Glavom i bradom” ponovo četvrtkom uživo u klubu Sax!

Zagrebačku društvenu i kulturnu jesen obogatit će novonormalan show na staronormalnoj lokaciji – kultni klub u centru hrvatske metropole ugostit će originalan show domaćina koji je u Saxu sve samo ne gost. Svom glazbenom domu, kako mu rado tepa, “Gospodin Glas” vraća se glavom i bradom u istoimenom showu koji simbolično kreće u četvrtak, 1. listopada 2020. godine, vraćajući se tako svojim korijenima kada je osam godina zaredom svakoga četvrtka oduševljavao vjernu publiku svojim glazbenim večerima u klubu Sax! Na novonormalno druženje s Jacquesom i njegovim gostima svakoga će četvrtka, s početkom točno u 20 sati, moći doći stotinu posjetitelja koji svoja mjesta na najboljem druženju u gradu mogu rezervirati na email klub@sax-zg.hr ili broj telefona 092 167 5283. Ulaznice po cijeni od 70 kuna moći će se kupiti na ulazu u klub.


“Ima nešto u tome… Da se nađemo k’o ljudi, riječi malo da se druže, gdje je dobar običaj da se uzvrati, jedno drugome, onaj pravi osjećaj!”, stihovi su čudesnog dueta legendarne Doris Dragović i Jacquesa koji upravo ovim riječima opisuje viziju i misiju svoga showa kojim u ovim neizvjesnim i potpuno novim okolnostima želi, uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, kroz druženje u intimnoj klupskoj atmosferi svim posjetiteljima pružiti baš taj pravi osjećaj zajedništva, kvalitetne zabave, veselja i stvaranja novih prijateljstava.

“Svaki četvrtak ključan je za vaše dobro raspoloženje! Bit će to moja osnovna misao vodilja u kreiranju večeri tijekom kojih ću ugostiti svoje drage kolege i pokušati ih predstaviti u svjetlu kojim sjaje u mome životu; bit će tu i puno vrhunske glazbe uživo, prepričavanja dogodovština, obilje dobroga i zdravoga humora; ukratko – ljubavi, smijeha i pjesme neće nedostajati!”, optimistično najavljuje početak svoga showa Glavom i bradom koji će ekskluzivan biti i po broju posjetitelja.

“Posebno me veseli što će mjesto našeg ponovnog susreta biti klub Sax! Upravo sam tu započeo svoju profesionalnu karijeru prije točno 20 godina i tijekom posljednjih desetak godina primio sam na stotine poruka ljudi koji su redovito, svakoga četvrtka, putovali s nama na čarobna glazbena putovanja i sve ovo vrijeme s nestrpljenjem čekali povratak u našu bazu. Neopisiva je čast kada obilježiš nečije glazbeno odrastanje, kada te netko percipira svojim jer si bio dijelom najboljih izlazaka s društvom s faksa… I zato cijeli moj tim sa mnom i u ovim vremenima hrabro i oprezno, s punim poštovanjem prema publici, radi na showu koji će, siguran sam, spajati ljude, pružiti im nezaboravne trenutke i stvarati uspomene koje će nas inspirirati i voditi u zdravije i bolje sutra! Ovaj show nije samo još jedna svirka, ovo će biti puno više od toga – vidimo se svakoga četvrtka u našem SAXu; čekam vas na staroj lokaciji glavom i bradom!”, stoji u Jacquesovu pozivu na ovaj originalan i novonormalan show kroz koji će ga publika, i stara i nova, moći upoznati izbliza, u nekim novim ulogama, i osobnije no ikada!

jacques houdek - 2020

PROČITAJTE VIŠE:

Tagged