dino dvornik tribute band - metropolis klub - 2020

Jače manijače – koncertna posveta Dini Dvorniku u klubu Metropolis bacit će vas u pravi funky trans!

Na prvi dan proljeća, 21. ožujka 2020. godine u Metropolis clubu sve fanove Dine Dvornika čeka prava koncertno – plesna poslastica. Uz simboličan naziv večeri sa jednim od njegovih najenergičnijih hitova “Jače manijače” svi posjetitelji moći će uživati u pravim funky ritmovima u bogatoj izvedbi glazbenih virtuoza iz banda Official Tribute to Dino Dvornik. Odlična svirka će se još dodatno začiniti sa najvećim pop funky plesnjakom u gradu!! Za manijački tekst velikog hita Jače manijače zaslužan je Rambo Amadeus, koji je prvi verziju Manijaka imao snimljenu kao alternativni uradak. Ubrzo ga je s Dinom Dvornikom prebacio u funky ritam i napravio pravu plesnu bombu!

U ovaj pravi funky vremeplov vraća vas provjerena ekipa, glazbenici koji su intenzivno sudjelovali na koncertima i studijskim projektima Dine Dvornika. Band čine vrhunski bubnjar Damir Šomen (svirao je s Dinom u najslavnijim danima Songkillersa te s njima snimio i kultni album Live in München). Na gitari je Zoran Jager, gitarist i osnivač kultne grupe Bastards, a basist Alen Svetopetrić jedan je od naših najboljih basista i član nekadašnje grupe Protokol.

Klavijature svira Jurica Leikauff, desetogodišnji član posljednjeg Dininog benda 4Funk, a član Prljavog Kazališta te voditelj Dino Dvornik Tribute benda Ivica Premelč je na saksofonu. U bendu je jedan od naših najboljih vokala Nikola Marjanović iz nekadašnje grupe Sane koja se može pohvaliti odličnim obradama nekih pjesama Dine Dvornika i bivši pjevač grupe Radio Luksemburg.Najbolji i najrasplesaniji tulumi zasigurno se odvijaju na plesnom podiju u poznatom retro štimungu Metropolis cluba koji nas pomalo vraćaju u dobra stara vremena. Otuda je i lansirana ova posveta najvećem muzičkom majstoru na ovim prostorima, koja se u kratkom roku raširila na ostale gradove naše zemlje. Iako nas je kralj funka prerano napustio, njegovi hitovi koji su i onda bili ispred svoga vremena i dan danas pronalaze svoje fanove. A fanovi su uvijek spremni na energičan ples i ludu atmosferu koju donose njegove pjesme.

Svi njegovi albumi su uvijek bili u vrhu hrvatske produkcije, nekima je dotakao svjetske produkcijske razmjere, a live nastupi bili su nabijeni energijom i specifičnim plesom te odličnom izvedbom. Kao i svaki muzički genijalac, Dino Dvornik je uvijek iza sebe imao muzičke virtuoze i pravu energiju, a upravo ta energija bacit će vas 21. ožujka 2020. godine kao “manijake u pravi funky trans”!!

Ulaznicu za ovaj koncert možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od 40 te na dan koncerta po 60 kuna.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -

1 thought on “Jače manijače – koncertna posveta Dini Dvorniku u klubu Metropolis bacit će vas u pravi funky trans!

Comments are closed.