dino dvornik tribute band - metropolis klub - 2020.

Jače manijače – koncertna posveta Dini Dvorniku u klubu Metropolis bacit će vas u pravi funky trans!

Na prvi dan proljeća, 21. ožujka 2020. godine u Metropolis clubu sve fanove Dine Dvornika čeka prava koncertno-plesna poslastica – program pod nazivom “Jače manijače”! Uz simboličan naziv večeri s jednim od Dininih najenergičnijih hitova svi posjetitelji će moći uživati u pravim funky ritmovima u bogatoj izvedbi glazbenih virtuoza iz banda Official Tribute to Dino Dvornik. Odlična svirka će se još dodatno začiniti sa najvećim pop funky plesnjakom u gradu!

Inače, za manijački tekst velikog hita Jače manijače zaslužan je nitko drugi nego Rambo Amadeus. Naime, on je prvu verziju Manijaka imao snimljenu kao svoj alternativni uradak. No, ubrzo ga je s Dinom Dvornikom prebacio u funky ritam i napravio pravu plesnu bombu!


U ovaj pravi funky vremeplov vraća vas provjerena ekipa. Sve su to glazbenici koji su intenzivno sudjelovali na koncertima i studijskim projektima Dine Dvornika. Tu je vrhunski bubnjar Damir Šomen koji je s Dinom svirao u najslavnijim danima Songkillersa te s njima snimio i kultni album Live in München. Na gitari je Zoran Jager, gitarist i osnivač kultne grupe Bastards, a basist Alen Svetopetrić jedan je od naših najboljih basista i član nekadašnje grupe Protokol.

Klavijature svira Jurica Leikauff, desetogodišnji član posljednjeg Dininog benda 4Funk, a član Prljavog Kazališta te voditelj Dino Dvornik Tribute benda Ivica Premelč je na saksofonu. U bendu je jedan od naših najboljih vokala Nikola Marjanović iz nekadašnje grupe Sane koja se može pohvaliti odličnim obradama nekih pjesama Dine Dvornika i bivši pjevač grupe Radio Luksemburg.

Dino Dvornik je stvarao hitove koji su i onda bili ispred svoga vremena

Najbolji i najrasplesaniji tulumi zasigurno se odvijaju na plesnom podiju u poznatom retro štimungu Metropolis cluba koji nas pomalo vraćaju u dobra stara vremena. Otuda je i lansirana ova posveta najvećem muzičkom majstoru na ovim prostorima. A ona se u kratkom roku raširila na ostale gradove naše zemlje. Iako nas je kralj funka prerano napustio, njegovi hitovi koji su i onda bili ispred svoga vremena. Oni i dan-danas lako pronalaze svoje fanove. A fanovi su uvijek spremni na energičan ples i ludu atmosferu koju donose njegove pjesme.

Svi njegovi albumi su uvijek bili u vrhu hrvatske produkcije. Nekima je čak i dotakao svjetske produkcijske razmjere. Njegovi live nastupi bili su nabijeni energijom i specifičnim plesom te odličnom izvedbom. Kao i svaki muzički genijalac, Dino Dvornik je uvijek iza sebe imao muzičke virtuoze i pravu energiju. A upravo ta energija bacit će vas u subotu, 21. ožujka 2020. godine, kao “manijake u pravi funky trans”! Ulaznicu za ovaj koncert možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od 40 te na dan koncerta po 60 kuna. Više o Dini Dvorniku doznajte na Wikipediji.

Official lyric video: Dino Dvornik – Jače manijače

Tagged