j. r. august | 2020.

J. R. August, jedan od naših najznačajnijih autora novije generacije, dolazi u Kino Samobor

Jedan od naših najznačajnijih autora novije generacije, sjajni J R August, dolazi u Kino Samobor u srijedu 27. travnja 2022. godine. Ovaj višestruki dobitnik domaćih glazbenih nagrada na velikom samoborskom koncertu nastupit će u punom sastavu. Naime, na pozornici će mu se priključiti bend i zbor.

S novim singlom i spotom Dealing With The Pain inspiriranim vremenom u kojem živimo, J R August je ususret koncertu najavio i novi studijski album Still Waters. Nastavljajući se na tu temu, album koji će simbolično biti objavljen na Veliki petak, 15. travnja. Naš je istaknuti kantautor i producent iz Zaboka, doslovce je oborio s nogu domaću i regionalnu publiku i medije s maestralnim radom Dangerous Waters.

J. R. August dobijao je samo pohvale kritike i publike, a album Still Waters se našao i na listama najprodavanijih izdanja. Vlasnik je Porina za album godine, za najbolji album alternativne glazbe te za novog izvođača. A samoborski nastup bit će još jedna prilika pokazati zašto je ovaj izvanserijski autor svjetskog kalibra. Ulaznice u prodaju kreću u ponedjeljak, 7. ožujka, točno u 9 sati i to po cijeni od 90 kuna, a možete ih naći u sustavu Eventim. Više o ovom glazbeniku doznajte na njegovom Facebook profilu.

VIDEO: J. R. August – Crucify Me

Tagged