j. r. august / 2020.

JR August i Mary May zajedno nastupaju u dvorištu Likovne akademije

U dvorištu zagrebačke Akademije likovnih umjetnosti mladi glazbenici JR August i Mary May održat će zajednički nastup. Koncert je na rasporedu u srijedu, 23. rujna 2020. godine, a u pretprodaju je pušteno samo 400 ulaznica po cijeni od 70 kuna!

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 14. rujna 2021. od 9 sati na svim Eventimovim prodajnim mjestima te u online sustavu. Ukoliko se ulaznice za koncert JR August & Mary May ne prodaju u pretprodaji, na dan koncerta koštat će 90 kuna. Napominjemo da su sva mjesta kombinacija slobodnog sjedenja i stajanja te nisu numerirana.

O kantautorima JR August i Mary May

J. R. August naš je istaknuti kantautor i producent iz Zaboka, aktulani je vlasnik nagrada Porin, Rock&Off i Music Pub za najbolji album 2019. godine. Njegov maestralan rad Dangerous Waters doslovce je oborio s nogu domaću i regionalnu publiku i medije kao malo koji prije njega, unatoč činjenici da J. R. stvara na engleskom. Kruna je to dosadašnje karijere ovog izuzetnog glazbenika za kojeg se prvi put više čulo kada je Coldplay na svojoj web stranici predstavio njegov singl Man with the Magnificent Mind. Više o J.R. Augustu doznajte na Wikipediji.

J. R.-ov fantastičan live idealno će se složiti s Mary May koja je u problematičnoj 2020. godini bila i autorski i diskografski aktivna. Jedna od naših najjačih kantautorica objavila je koncertni album koncertni album Things you can’t put your Finger on / Live, živu verziju svog izuzetno hvaljenog prvijenca. Krajem lipnja Mary je predstavila singl The Land of the Free, rad inspiriran rasnim neredima u Americi. Više o Mary May doznajte na njezinoj Instragram stranici.

Video: J. R. August – Dangerous Waters

Ključne riječi (tagovi): - -