ivan puljić 2020

Ivan Puljić, glazbenik i katolički teolog u programu “OdSobeDoSobe” izvodi 3 pjesme

Ovu nedjelju #OdSobeDoSobe vodi nas Ivan Puljić! Hrvatski glazbenik i katolički teolog pripremio nam je 3 pjesme – “Granica sumnji”, “Učitelju gdje stanuješ” i “U tišini hrama”. U nedjelju, 26. travnja 2020. godine točno u 18 sati na YouTube kanalu Unisona ili na webu Večernjeg lista pogledajte i poslušajte ove tri pjesme jednog od naših poznatih duhovnih kantautora. Ovim putem pozivamo još jednom sve glazbenike, autore, izvođače i producente da se uključe i pošalju svoje snimke. Do sada smo imali priliku vidjeti i čuti brojne hrvatske glazbenike koji su se odazvali pozivu na sudjelovanje u projektu #OdSobeDoSobe poput Luke Nižetića, Tončija Huljića, Giuliana, Alana Hržice, Mie Dimšić i drugih.

Podršku su dali i drugi medijski partneri tako da Ivana Puljića, kao i ostale glazbenike možete pogledati i u emisiji POPROCK.HR na HTV-u, zatim na CMC televiziji, te na portalima Mixer.hr, Popmix.hr, Sesvete danas, Zagreb.info i Karlovački.hr. Projektu su se priključile i lokalne tv postaje TrendTv iz Karlovca, Televizija Šibenik i zagrebačka Z1 televizija.

UNISON – HRVATSKI GLAZBENI SAVEZ, čiji su osnivači HDS – Hrvatsko društvo skladatelja, HGU – Hrvatska glazbena unija, HUIG – Hrvatska udruga istaknutih glazbenika, HUOKU – Hrvatska udruga orkestralnih i komornih umjetnika i HUZIP – Hrvatska udruga za zaštitu izvođačkih prava, glazbom širi pozitivu i šalje jasnu poruku – stvaram #Odsobedosobe i #Ostajemdoma.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -