indira forza - boogaloo zagreb - 2021.

Indira Forza nastupa u Boogaloou i jamči spektakl i obilje pozitivne energije

Indira Forza! Za rijetko koju pjevačicu ili općenito javnu osobu bi ovaj nadimak bio prikladniji nego za Indiru. A za uvjeriti se u to valja doći na njen koncert u klub Boogaloo u petak, 10. prosinca 2021. godine! Bit će to presjek njene solo karijere, ali i hitova s Colonijom, drugim riječima vrhunski spektakl i obilje pozitivne energije. Cijena ulaznice u pretprodaji je 70 kuna i može se kupiti preko sustava Entrio, a na ulazu će koštati 90 kuna.

Indira je dobila ime po indijskoj premijerki Indiri Gandhi, a što u prijevodu znači “živa vatra”. Upravo to je prva asocijacija na nju, pogotovo kad su njeni nastupi u pitanju. Glazbom se počela baviti već s devet godina, a svoj prvi bend “Zauvijek mladi” s još četiri prijateljice osnovala je u osmom razredu. Ipak, ono što je najviše odredilo njenu karijeru i donijelo prepoznatljivost je grupa Colonia koju je osnovala 1995. s Borisom Đurđevićem i Tomislavom Jelićem.


U bendu koji iznjedrio brojne dance hitove uz koje je plesalo više generacija zadržala se do 2017. godine, kada kreće s vlastitom karijerom. Uz veliki hit Dođi posebno vrijedi istaknuti i duet s Halidom Bešlićem za pjesmu Iskra. Od samog početka prikazivanja showa The Voice angažirana je kao članica žirija. Osim glazbom, svestrana Indira dizajnira namještaj i sprave za vježbanje. Više o Indiri doznajte na njezinoj Facebook stranici.

Video: Indira Forza – Istina i laž

Tagged