magenta1 ht b2run 2019

HT B2Run 2019 – najveća poslovno-rekreativna utrka trči se na Jarunu u četvrtak, 3. listopada 2019. godine

HT B2Run 2019, najveća hrvatska poslovno-rekreativna utrka, nakon ljetne pauze vraća se u svoje veliko finale – utrku u Zagrebu! A ona, baš kao i prethodne tri istrčane utrke u Splitu, Rijeci i Osijeku, najavljuje svoje najveće izdanje i obaranje dosadašnjeg rekorda po broju trkača. Zagrebačka utrka HT B2Run 2019 trčat će se u četvrtak, 3. listopada 2019. godine, na novoj lokaciji. Naime, ova poslovna utrka se seli na omiljenu lokaciju sportaša i rekreativaca – na jezero Jarun.


Ovo jedinstveno događanje kroz spoj sporta i neformalnog druženja pokazalo se kao učinkovit alat za jačanje korporativne kulture, zadovoljstva zaposlenika, povezivanje s poslovnom zajednicom te poticanje zaposlenika na usvajanje zdravih životnih navika kako bi lakše svladavali privatne i poslovne izazove. Bit će ovo peti put da se ova najveća poslovna utrka trči u glavnom gradu. Više od 8000 prijavljenih trkača iz 444 kompanija trčat će zagrebačko izdanje HT B2Run 2019 utrke u kojoj nema privilegiranih ni titule. A zajedno će istrčati više od 40.000 kilometara te potrošiti 2.625.000 kalorija.

“Ulaskom u sezonu 2019. ušli smo u globalnu HTB2Run obitelj, stoga smo prilagodili pravila sudjelovanja tako da na našem poslovno – sportskom događanju sada mogu sudjelovati svi poslovnjaci, unutar granica Hrvatske i van nje. Također, kako uvijek osluškujemo želje i sugestije naših sudionika, ove smo godine također omogućili prijave obrtima i udrugama, kao i pojedincima koji nisu u mogućnosti oformiti tim od najmanje tri trkača kako je bilo pravilo do sada”, ističu iz organizacijskog odbora utrke.

HT B2Run 2019 donosi nacionalni sustav nagrađivanja

“Također, novost je i nacionalni sustav nagrađivanja. Svi sudionici utrka u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu ulaze u finale za nacionalnu nagradu, koja se dodjeljuje nakon istrčane sve četiri utrke, a nacionalne nagrade se dodjeljuju za Najbrži grad, Najbržu trkačicu i trkača, Najbrži CEO, Najbrža državna institucija, Najbrža IT firma, Najbrži proizvođač pića, Najbrži proizvođač hrane, Najbrži medijski tim, Najbrži mladi lavovi, Najmotiviraniji tim i Najbolji navijački tim”, dodaju organizatori HT B2Run utrke.

Uz spomenuto, od ove, 2019. godine, svi trkači sudionici poslovne utrke sudjeluju i u velikom trkačkom humanitarnom izazovu. Tj. sudjelovali su u onom gradu u kojem Garmin kao službeni Timekeeper HT B2Run utrke zabilježi najbrže prolazno vrijeme trkača. A dodatno, Hrvatski Telekom će pokrenuti program digitalnog opismenjavanja lokalnog stanovništva i to kroz besplatne edukativne radionice u gradskim knjižnicama.

HT B2Run staza u Zagrebu duga je svega pet kilometara

Točnije, jednako je duga kao i u drugim gradovima, a trčat će se oko jezera Jarun. Utrka je na rasporedu u četvrtak, 3. listopada 2019. godine, a start utrke predviđen je u 18 sati. Prije same utrke prethodi zagrijavanje za sve trkače koje predvode licencirani treneri i profesionalci. A niti ove godine nakon utrke neće izostati zabavni program. Tako će na After Run druženju biti osigurana hrana i piće za sve sudionike te više od 600 navijača koji će bodriti trkače.

Ulazak automobilima na Jarun tijekom trajanja utrke bit će zabranjen. A s obzirom na zatvoren ulaz, preporučujemo da se sudionici na vrijeme upute prema startnoj zoni na Jarunu. Također, organizatori preporučuju korištenje javnog ili TAXI prijevoza kako biste izbjegli gužve i traženje parkirališnih mjesta. Napominjemo da trkači koji dolaze osobnim automobilima mogu koristiti parking kod Sportskog parka Mladost u Jarunskoj ulici 5.

Trasa utrke HT B2Run

Start se nalazi na Jarunu u Aleji Matije Ljubeka kod terena za rukomet na pijesku. Utrka se nastavlja prometnicom za automobile i bicikle. Zatim stižete do okrepe kod Ribičkog prilaza, netom prije Otoka veslača. Nastavlja se prometnicom za automobile i bicikle (Aleja Matije Ljubeka) do cilja na zapadnom ulazu-izlazu u Ulici Hrvatskog sokola.

Od ove godine svi trkači sudionici poslovne utrke B2Run sudjeluju u velikom trkačem humanitarnom izazovu – u onom gradu u kojem se zabilježi najbrže prolazno vrijeme trkača Hrvatski Telekom će pokrenuti program digitalnog opismenjavanja lokalnog stanovništva kroz besplatne edukativne radionice u gradskim knjižnicama. Trenutno je vodeći grad Split s prosječnim prolaznim vremenom 0:29:38. Sve dodatne informacije doznajte na mrežnim stranicama trke na adresi b2run.hr.

Tagged