hladno pivo I 2022.

Hladno Pivo, jedan od najvećih punk-rock bendova, prvih 35 godina karijere slavi u Domu sportova!

Hladno Pivo, jedan od najvećih hrvatskih punk-rock bendova, kroz 2022. slavi svojih 35 godina karijere i to serijom od 35 koncerata. A centralna proslava i vrhunac velike turneje zakazan je u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu! Zabilježite si, ovaj koncert će se održati u petak, 14. listopada 2022. godine!

Hladno Pivo će u svom gradu obilježiti dugih 35 godina djelovanja velikim dvoranskim koncertom na lokaciji za koju ih vežu neke od najljepših uspomena. Podsjetimo, Malu dvoranu Doma sportova već su radnije rasprodali. I to čak dva dana početkom 2018. godine, kada su odsvirali odvojene koncerte s različitim set listama. Ovoga puta očekuje nas maratonska svirka Hladnog Piva. Bend će protresti kompletnu pjesmaricu i proći kroz svoju tri i pol desetljeća dugu karijeru.


Bend obećava maratonski set i čak dva i pol sata svirke!

Koncert povodom velike obljetnice uz hitove iz svih faza karijere podrazumijeva da će bend okupiti nekoliko generacija fanova Hladnog Piva. Bit će ovo prilika za doživjeti maratonski set jednog od najvažnijih bendova kompletne regije. A kako sami obećavaju, kroz čak dva i pol sata svirke!

Jurnjavu kroz 35 impresivnih godina Hladnog Piva obilježavaju neke od najvažnijih pjesmama s albuma poput kultnog debija Džinovski, G.A.D., Desetka ili Knjiga žalbe i Svijet glamura. To znači da će se na koncertima čuti Fur immer punk, Zimmer frei, Trening za umiranje, Sarma, Politika, Šank, Pjevajte nešto ljubavno, Svijet glamura, Teško je ful biti kul, Šamar, Ezoterija, Soundtrack za život, Nije sve tako sivo, Konobar, Samo za taj osjećaj, Mojoj majici, Ne volim te, Na ovim prostorima, Bačkizagre stuhpa šeja ili Trening za umiranje.

Hladno pivo je svoj prvi koncert odsvirao 1988. u Kumrovcu

A nakon 35 godina ovi punk-rockeri postali su jedan od najvećih i najvažnijih hrvatskih bendova koji to dokazuje impresivnom karijerom. Kroz svo to vrijeme band iz Gajnica uspio je progurati punk-rock na vrhove top lista, iskrojiti glazbenu povijest kompletne regije i underground zvuk izvući iz klubova u dvorane i na stadione. Veliki zagrebački koncert bit će prilika za okupiti fanove, one s početka priče, ali i novije, koji će uglas pjevati sve himne jednog od naših najvećih rock bendova. Više o Hladnom pivu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Ulaznice za koncert Hladnog piva koji će se održati u petak, 14. listopada 2022. godine u Maloj dvorani Doma sporotva, u prodaju kreću u petak, 17. lipnja. Cijena prvoj seriji ulaznica je 90 kuna i vrijedi do nedjelje, 31. srpnja. Dan nakon cijena se penje na 100, a na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvoiti 120 kuna. Prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark i Aquarius u Zagrebu te sva prodajna mjesta sustava Eventim.

Video: Hladno pivo – Bačkizagre Stuhpa Šeja / Štetočine

Tagged