hallowine 2019 / studio smijeha zagreb

HalloWine na kojem beskonačno teče vino, smijeh i ples u Studiju Smijeha!

Ovo nije još jedan običan Halloween party, ovo je party na kojem možete neograničeno piti vino, smijati se stand up nastupu i plesati uz živu svirku. Ovaj party ima sve i možete biti sigurni da ako nam se ove godine pridružite u Studiju Smijeha za Halloween nećete na kraju večeri misliti kako su svi tulumi za Noć Vještica jednaki.

Maske nisu obavezne, ali ona najbolja će dobiti vrijednu nagradu za koju se definitivno isplati probuditi svoju kreativnost i osmisliti nešto strašno i jezivo. Nagrada za najbolji kostim je godišnja ulaznica za Studio Smijeha koja vam garantira pozitivu i smijeh kroz cijelu godinu.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Twilight Halloween Party – najmračnija Noć vještica u klubu Route 66

Dok lagano pijuckate i isprobavate sva vina u širokoj ponudi i odlučujete koji su vam favoriti, naši stand up komičari će vam izvoditi svoje jezivo dobre fore i tako svima dignuti raspoloženje i pripremiti vas za ples uz živu svirku genijalnog benda koji izvodi svima najdraže hitove za plesanje.

Najbolja stvar je da na ovom partyu ne morate razmišljati koliko novaca možete potrošiti na cugu i koliko rundi smijete popiti jer za samo 100 kuna, u pretprodaji, možete piti vina koliko želite, a ako kupite ulaznicu za dvoje od 180 kuna, cijena po osobi je još niža.

Halloween u Studiju Smijeha je uvijek drugačiji i zabavan!

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -