grupa vatra - 2020

Grupa Vatra u sklopu 13. Velike rock eksplozije nastupa u klubu Boogaloo

Nakon što je prošle godina trijumfalno proslavila 20 godina postojanja u Domu Sportova, grupa Vatra će nastupiti u Boogaloou nakon 15 godina od njihovog posljednjeg koncerta u tom zagrebačkom klubu. U svoje pametne telefone valja upisati petak, 25. rujna 2020. godine, jer će to ujedno biti i njihov prvi klupski koncert nakon trogodišnje pauze!

Da dodamo, samo dva tjedna prije koncerta, točnije 11. rujna bend je objavio novi singl i spot “Vatra se primiče”, a ovaj nastup će biti održan u sklopu 13. Velike rock eksplozije.

Bend koji je osnovan 1999. u Virovitici do sada je snimio deset albuma. Osvojili su nekoliko Porina, Crnih Mačaka i drugih nagrada te u 21 godinu postali jedan od najvažnijih hrvatskih pop rock sastava. Na koncertu u Boogaloou njihova najvjernija publika uživat će u intimnoj atmosferi uz bend koji će kroz presjek karijere po prvi puta uživo izvesti i pjesmu Sva naša ljeta kojom najavljuju novi studijski album. Na klavijaturama će ovom prilikom nastupiti i novi član benda Mihael Kurjančić.

Članovi bendabsu Ivan Dečak (vokal, ritam gitara), Robert Kelemen (električna gitara), Tomislav Franjo Šušak (bas gitara), Mihael Kurjančić (klavijature) i Mario Robert Kasumović (bubnjevi). Više informacija doznajte na Facebook stranici grupe Vatra.

Ulaznice za koncert po cijeni od 70 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Boogaloou ili preko sustava Entrio. Na ulazu će ako ih ostane koštati 90 kuna. Broj ulaznica je ograničen zbog protuepidemijskih mjera. Sve ulaznice kupljene za odgođeni koncert u travnju vrijede i za ovaj.

Vatra – Vatra se primiče

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -

1 thought on “Grupa Vatra u sklopu 13. Velike rock eksplozije nastupa u klubu Boogaloo

Comments are closed.