gr8 coffee festival 2024 | zagreb fair

GR8 Coffee Festival 2024 | Trodnevno mjesto susreta svih obožavatelja kave održat će se na Zagrebačkom velesajmu od 23. do 25. svibnja 2024. godine

GR8 Coffee Festival, trodnevno mjesto susreta svih obožavatelja kave, ali i sličnih napitaka, održat će se u Zagrebu na Zagrebačkom velesajmu od četvrtka do nedjelje, od 23. do 25. svibnja 2024. godine. A svi se slažu, kava je mnogo više od jednostavnog napitka. Tako će GR8 Coffee Festival 2024 posjetitelje upoznati s raznim i brojnim vrstama kava, tehnologijom prerade i pripreme. Ali na njemu će se govoriti i o druženjima i povezivanjima kojima je povod i središte upravo kava.

No, posjet ovom festivalu koji se, dodajmo, održava u paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma, bit će prilika da se istražuju i kušaju i najfiniji čajevi, čokolade, žestice i craft pive. Dodajmo i da će tijekom trajanja ovog festivala posjetitelje očekivati niz degustacija, praktičnih radionica i zanimljivih programa. A to su Latte Art Show, Cooking Show, Coffee Cocktail Show, Barista Challenge Show… Više o ovom festivalu kave doznajte na mrežnim stranicama Zagrebačkog velesajma.

Kava u Zagrebu predstavlja vitalni dio gradske kulture. Od ugodnih kafića u centru do skrivenih dragulja u boemskim četvrtima, grad nudi raznoliku kavu za svakog ljubitelja kofeina. Uživajte u tradicionalnoj šalici espressa u autentičnim kafićima ili istražite modernije kafiće koji nude različite metode pripreme. Zagrepčani vole provoditi vrijeme u kafićima, bilo da je to za brzi espresso prije posla ili opušteni razgovor s prijateljima uz kapučino. S bogatom kavom i ugodnom atmosferom, Zagreb je savršeno odredište za sve ljubitelje ove omiljene tople napitnice. Što se još događa u Zagrebu doznajte u rubrici ZGdogađanja.

Tagged