goran bare / 2022.

Goran Bare i Majke najavljuju veliki koncert u zagrebačkom Domu sportova

Goran Bare i Majke najavljuju veliki dvoranski koncert koji će se održati u zagrebačkom Domu sportova. Zapišite datum ovog velikog koncerta – subota, 12. studenog 2022. godine! Nakon rasprodane Tvornice kulture u travnju i sjajnog koncertnog ljeta, Bare i njegove Majke opet su u vrhunskoj formi. I kao takvi najavljuju veliki dvoranski rock spektakl u Maloj dvorani Doma sportova!


Po mnogima najveći rock pjesnik ovih prostora, Goran Bare je stvorio prepoznatljivi glazbeni potpis. Kroz više od tri desetljeća je s Majkama zaslužan za najvažnije himne rock antologije te je spojio generacije fanova. I ovoga puta će Bare i njegova banda provesti publiku kroz prebogati katalog rock-klasika sa svog repertoara.

A među njima će biti svi najvažniji momenti karijere. Tako ćemo čuti pjesme poput Budi ponosan, Mene ne zanima, Mršavi pas, Fantastična vatra, Krvarim od dosade, Put ka sreći, A ti još plačeš, Vrijeme je da se krene, Grešnik ili Teške boje. A uz navedene slušat ćemo i druge njihove pjesme – neizostavne dijelove naše rock povijesti.

Neumorna rock ikona konstantno dobiva priznanja za svoj rad

Tu je, recimo, prošlogodišnji Porin za najbolju izvedbu grupe s vokalom za singl Rođen za suze. A popunjeni koncertni kalendar samo govori o kutnom status koji uživa. Zagrebački dvoranski nastup bit će prilika još jednom vidjeti zašto je Bare već desetljećima među najtraženijim rock izvođačima regije, čiji su koncerti jedan od najvećih aduta. Više o ovom velikom pjevaču doznajte na Wikipediji.

Ulaznice kreću u prodaju u srijedu, 7. rujna 2022. godine od 9 sati na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online. Također, karte možete kupiti i na lokacijama Dirty Old Shop, Rockmark i Aquarius. Cijena ulaznice je 100 kuna ili 13,27 eura. Ta cijena vrijedi do 16. listopada, a dan nakon toga cijena se penje na 120 kuna (15,93 eura). A ako ih ostane, na dan koncerta cijena ulaznice će iznositi 140 kuna (18,58 eura).

VIDEO: Goran Bare & Majke – Rođen za suze

Tagged