go punk yourself - močvara zagreb - 2021.

Go Punk Yourself u Močvari – cjelodnevni program posvećen alternativnoj glazbi i kulturi

Močvarni dnevni boravak i Teror Terarij pozivaju vas na “Go Punk Yourself”, cjelodnevni program posvećen alternativnoj glazbi i kulturi! Dnevni program će se održavati u Močvari u nedjelju, 29. kolovoza 2021. godine, trajat će sve do 19 sati i potpuno je je besplatan!

“Go Punk Yourself” cjelodnevni je program, a na njemu Vas očekuje radionica D.I.Y. prišivaka, izložba radova te glazbeni kviz. U večernjem programu za čiji ulaz morate izdvojiti 30 kuna očekuje vas prava žestoka fešta. Na njoj će nastupati Teror Terarij, Bamovi, Eksodus i posebni gosti iz Rijeke – bend Mamut.


DNEVNI PROGRAM:

  • 16:00 – 23:00 – IZLOŽBA RADOVA BY: “TETOGRAFIJA” & “WASP”
  • 16:00 – 18:30 – RADIONICA DIY PRIŠIVAKA – Ponesi malo kreativnosti i dobre volje i napravi prišivak po želji!
  • 17:30 – 18:30 – GLAZBENI KVIZ – Glazbeni kviz na temu punk glazbe u Hrvatskoj i svijetu! Za najbolje odgovore osigurane su nagrade.

VEČERNJI PROGRAM:

  • 19:30 – 20:00 – TEROR TERARIJ (Zagreb / punk rock – cat punk)
  • 20:00 – 20:45 – BAMOVI (Zagreb / hardcore punk – bamcore)
  • 21:00 – 21:45 – EKSODUS (Zagreb / punk rock)
  • 22:00 – 23:00 – MAMUT (Rijeka / alternativa – metal)

TEROR TERARIJ (punk rock / cat punk)

Teror Terarij najpoznatiji je po tome što puno shita postaju po Instagramu. Bend je nastao tijekom zimskog lockdowna 2021. godine i od tada su napravili 4 pjesme. Od svih njih najpoznatija je Koronka za koju su snimili i DIY spot. Inače se bave i organizacijom evenata i spašavanjem mačaka, a u Močvari će imati svoj prvi live nastup na kojem će se naći i coveri Satana Panonskog i One Piece Puzzle.

Nedavno su snimili i prvu stvar u studiju, a to je cover pjesme Kiss my cock od Satana Panonskog. Dodajmo da se ona nalazi na istoimenom tribute albumu u organizaciji No Profit Recordings. Bend čine Mariana Wasp (gitara), Chelsea Smile (vokal) i Marko Saratlija (bass), a u pomoć za live nam stiže i bubnjar Bamova – Elian. Više o bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

BAMOVI (hardcore punk / bamcore)

Što reći o Bamovima? Ukratko, onaj tko ih ne zna, lako bi se s njima napio! Oni vole prijateljstvo, zajebanciju i punk, a kad sviraju iz njih se zna (doslovno!) dimiti. Snimili su demo koji se zove Imalo se, zezalo se te nakon toga i album InBAMyourSELFS.

Nisu dugo svirali pa su posebno nabrijani na ovaj gig, od piva vole sve pa ih slobodno počastite nakon što izrokaju terasu Močvare! Bamovi su Adžo (gitara i vokal), Saro (bass), Elian (bubnjevi) i Sead (vokal).

EKSODUS (punk rock)

Zagrebačka punk rock grupa Eksodus osnovana je davne 1984. godine pod utjecajem uzora kao što su Sex Pistols, U.K. Subs, Dead Kennedys, Pankrti, Paraf, Termiti… Bend je djelovao u raznim postavama na lokalnoj razini sve do 1987. godine. Četiri člana Eksodusa – Robert Gelo (gitara), Siniša Banović (bubnjevi), Darko Toth (bass) i Iva Ivošić (vokal) – su 1984. bili članovi legendarne zagrebačke punk grupe Skol.

Pridružio im se Tomi Edvard Šega kao druga gitara i tako je nastao Eksodus. Trenutna postava Eksodusa su Tomi Phantasma (vokal), Robert Jeniček (gitara), Dragan Brkljačić Faca (bubanj), Josip Suić Joja (bass) i Didi Blackstar (prateći vokal i def).

MAMUT (alternativa / metal)

Mamut je bend koji sve devijacije i anomalije iz naše svakodnevice pretvara u zvuk alternativnog metala. Sve teme koje obrađuju su sirove, izravne i napucane vrtlogom osjećaja. Glazba Mamuta diše ničeansku filozofiju i štovanje mračnih zvukova koji nas vode u srce tame.

Riječku grupu Mamut čine Borna Žderić (gitara), Ivo Jurčić (gitara i vokal), Nino Šafar (bass) i Rok Božić (bubnjevi). Više informacija o bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Tagged