adventska kućica "dinamova čarolija" / advent u zagrebu 2019

GNK Dinamo je i ove godine dio zagrebačkog Adventa sa konceptom “Dinamova čarolija”

GNK Dinamo i ove je godine dio zagrebačkog Adventa. Kao jedan od najvećih brendova grada Zagreba odlučili smo sudjelovati na Adventu kroz zanimljiv koncept nazvan “Dinamova čarolija”. Riječ je o adventskoj kućici na istočnom djelu Trga bana Josipa Jelačića (ispred kavane Johann Franck), u sklopu Božićne bajke koja će biti otvorena od subote, 30 s.tudenog 2019. godine. Tijekom Adventa Dinamova čarolija bit će glavna lokacija za većinu događanja vezanih uz naš klub. Od druženja igrača s navijačima, promotivnih i medijskih aktivnosti kluba pa do humanitarnih akcija te evenata vezanih uz one najmlađe.

Veliko otvorenje Dinamove čarolije na rasporedu je u nedjelju, 1. prosinca od 18 sati, a na otvorenje stižu igrači prve dinamove momčadi!

Ove godine Dinamo po prvi put ima ukusnu i zanimljivu ugostiteljsku ponudu za posjetitelje i to u blagdanskom ambijentu najljepšeg Adventa u Europi.

Humanitarna akcija za sklonište za životinje Dumovec

Osim navedenih aktivnosti, GNK Dinamo je u suradnji sa Dumovcem – gradskim skloništem za nezbrinute životnije, napravio akciju u kojoj će za svaku čašu prodanog kuhanog vina na Dinamovoj kućici od 1. do 31. prosinca 2019. godine izdvojiti po jednu kunu.

Ovisno o broju prodanih čaša vina na kraju akcije, ukupni će iznos biti dodijeljen Skloništu u Dumovcu. Sredstva će biti iskorištena za opremanje veterinarske ambulante za pomoć životinjama koje tamo čekaju udomitelje.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -