gibonni - drugi koncert u areni zagreb :: ožujak 2023.

Gibonni rasprodao Arenu Zagreb – zbog velikog interesa održat će se dodatni koncert!

Gibonni je jedan od najvećih hrvatskih pjevača, ali i glazbenika. A prije samo nekoliko tjedana najavio je proslavu čak 35 godina karijere velikim koncertom u Areni Zagreb. A da ga se publika jako zaželjela ništa ne dokazuje više nego činjenica da je taj koncert rasprodan u rekordnom roku! No, srećom po sve njegove obožavatelje, dodan je i novi datum. Tako popularni Gibonni nastupa u Areni i drugi put i to u petak, 10. ožujka 2023. godine!


Nedavno je Gibonni objavio i novu pjesmu naziva Pijesak nošen vjetrom – četvrti singl s EP-a U po ure. A on je istovremeno dobio i sjajan prateći video spot u režiji Matka Petrića. Otvara ga moćna gitara Vlatka Stefanovskog, stalnog suradnika na Gibonnijevim albumima od kraja devedesetih. U kombinaciji sa svjetski glasovitom ritam sekcijom koju smo upoznali još na Mirakulu, a koju čine basist Pino Paladino i bubnjar Manu Katche, to je prava tour de force / demonstracija moći vrhunske ekipa glazbenika. Sjajna rasna rock pjesma je i jedan od budućih koncertnih favorita. Uz violinu sjajnog Marka Ramljaka i dojmljivi zvuk masinqua, iza kojeg ponovo stoji Haddis Alemayehu Hadinqo, opet smo u čas na world music terenu koji se opet pretapa u dinamičnu “pjesmu divlju”. I to pravu rock himnu, za koju nema sumnje da će vam se na prvu uvući pod kožu…

Deseci nagrada publike i struke potvrđuju uspješnost Gibonnijeve karijere

Ali, kako sam voli reći, pjesma publike na koncertima koje održava najbolja je potvrda da je ono što radi dobro. Bezvremenski hitovi koje je stvorio od 80-ih godina naovamo rado su pjevani ne samo u Hrvatskoj, već i diljem regije. Tempera, Činim pravu stvar, Mirakul, Libar, Oprosti Posoljeni zrak i razlivena tinta, Judi, zviri i beštimje, Onako, od oka, Udica, Lažu fotografije… To su samo neke od pjesama zbog kojih se uvijek traži karta više za Gibonnijeve koncerte. A dodajmo, za novi datum koncerta u Areni Zagreb, Gibonni je najavio da će pjevati uz vrhunski bend i brojne prijatelje iznenađenja.

Gibonni je i za drugi koncert u Areni Zagreb osigurao poseban paket za one koje je nazvao “službenim udvaračima”. Specijalni kontingent od 400 paketa za sve koji žele drage im djevojke i žene povesti na koncert u prodaji će biti za sve sektore. Ulaznice za Gibonnijev drugi koncert u Areni Zagreb koji podržava bravo! u prodaju kreću u ponedjeljak, 2. siječnja 2023. godine u 12 sati. A možete ih nabaviti u sustavu Entrio. Više o ovom velikom hrvatskom glazbeniku doznajte putem njegovog Facebook profila.

VIDEO: Gibonni – Pijesak nošen vjetrom

Tagged