cubismo 2019

Fuliranje uz Cubismo na Strossovom trgu – Badnjak uz vruće latino i salsa ritmove

Četvrti glazbeni tjedan na Fuliranju obilježit će Latino Badnjak i vrući ritmovi, idealni za druženje s najbližima, obitelji i prijateljima. Definitivni highlight tjedna je fuliranje uz Cubismo, čiji koncert počinje na Badnji dan u 14 sati. Proljetne temperature, vrući latino i salsa ritmovi uz čašicu kuhanog vina, prava su kombinacija za dobru zabavu. Cubismo je prisutan na glazbenoj sceni od 1995. godine te ujedno i najuspješniji sastav u povijesti Porina, sa 21 osvojenom nagradom i 35 nominacija.


U četvrtak, 19. prosinca 2019. godine na Adventu na Strossmayerovom trgu nastupaju DORA & THE EXPLORERS DUO, odnosno Dora Trogrlić i prateći bend. Na Fuliranju svoje mjesto uvijek pronalaze i mladi glazbenici, a ova mlada svestrana glazbenica zabavljat će sve prisutne s jazz i blues izvedbama te mixevima popa, jazza i soula. Od live nastupa tu je i Matt Shaft koji dolazi sa svojim bendom, pravim imenom Matej Magdić, ulični svirač violine, koji na live svirkama vrlo rado pokazuje svoju multiinstrumentalnost.

U subotu, 21. prosinca ćete uživati u svirci klavirista Vida Hribara i pjevačice Nine Bajsić, zagrebačkog glazbenog dua čiji se glazbeni afiniteti prostiru u rasponu od 30-ih do 70-ih godina. Osim izvedbi vlastitih autorskih pjesama, njihovi su nastupi glazbeni dijalozi jazz standarda, francuskih šansona i razigranih yé-yé hitova 60-ih.

Osim mladih glazbenika na Fuliranju će svoje mjesto pod suncem pronaći i raspjevani klinci – u nedjelju od 11 sati nastupa dječji zbor OŠ Ljubljanica.

Za dobro blagdansko raspoloženje, osim svih spomenutih pobrinut će se i DJ-i William Collins, Pepi Jogarde, Brighton, Yesh, Lukadelux i Gutta, a tko svrati na sam Božić, uživat će u odličnom glazbenom odabiru Adriatic Coastinga, Pepija i Nika, koji su ujedno i kuratori glazbenog programa na Fuliranju.

Radno vrijeme Fuliranja za blagdane

  • 24. prosinca – Badnjak: od 11 do 3 sata
  • 25. prosinca – Božić: od 12 do 23 sata
  • 26. prosinca – Štefanje: od 12 do 23 sata

PROČITAJTE VIŠE:

Tagged