fuliranje jungle - strossmayerov trg, zagreb - 2020

Fuliranje Jungle otvorio svoja “zelena vrata” na Strossmayerovom trgu

Jedan od najljepših zagrebačkih trgova – Strossmayerov trg – u svoj je “zeleni zagrljaj” primio novi festival – Fuliranje Jungle! Za Vas je pripremljena ljetna varijanta slasnih zalogaja i pića, a tu su i vrući ljetni ritmovi u izvedbi sjajnih DJ-a.

Uz već legendarne Ozrena Kanceljaka i Tomu Ricova, DJ-irat će i predstavnici Hrvatske Funk Delegacije (Bocca Sofistifunk, D-Gree, Pips, Werft i Ilko Čulić), Pepi Jogarde iz Adriatic Coastinga, Jazzozo i William Collins te Edo Maajka sa svojim DJ setom.

Razne twistove i gastro varijacije za Vas će pripremati četiri vrsna gastro maga – Marko Palfi spravlja lagane tortilje, smokey burger, Better pizzu i street varijantu pilećih batkića, a Marin Medak priprema kombo u varijantama: burger, pulled pork i pileći ražnjić s cous cous salatom. Tzatziki wrap, salata od hobe i tropic hot-dog odabir su Mate Jankovića, a slastičarski virtuoz Robert Hromalić zasladit će posjetitelje paletom prirodnih sladoleda uz jedan potpuno novi okus.

Da se pivo odlično slaže sa street delicijama već je dobro poznato, no, Staropramen svojim novim konceptom Staropramen Food Trucka ide korak dalje u pružanju sasvim novog doživljaja. Restoran na kotačima, ovaj retro dizajnirani kamion u prepoznatljivoj zelenoj boji sa zlatnim detaljima oduševljava okusima i mirisima signature ponude jela by Marin Medak, koja se odlično sljubljuju sa Staropramen pivom.

Osim pivoljubaca, Fuliranje Jungle će razveseliti sve ljubitelje kvalitetnih vina

A svi oni će guštati u ponudi raznih vina hrvatskih vinara, kreativnim koktelima i rakijicama na The Baru i razigranim GIN-ovima na kućici GINgle Jungle, uz promocije i degustacije.

Legendarni graffiter Krešimir Golubić organizira za klince i klinceze od 10 do 15 godina radionice crtaonice nedjeljama (19. i 26. srpnja) od 10 do 17 sati, a od 16 do 17 sati klinci će moći isprobati crtanje sprejevima na bazi vode. Svi klinci dobivaju i originalnu graffiti skicu autora sa svojim imenom ili nadimkom.

Uz gastro i glazbeni centar, Strossmayerov trg postaje i “zelena oaza”, a svi biljkoljupci moći će od 17. do 19. te od 24. do 26. srpnja odabrati biljke po akcijskim cijenama uz mnoštvo stručnih savjeta, dok će dječica naučiti ponešto o biljkama pričalicama. Zadnjeg dana Festivala, 26. srpnja, prodavat će se i biljke izložene na Festivalu. Više informacija o festivalu Fuliranje Jungle doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - -