fuliranje jungle zagreb 2020

Fuliranje Jungle – carstvo dobre hrane i glazbe na Strossmayerovom trgu

Ljetna vrućina se otela kontroli i svi su u potrazi za hladovinom, a najbolja i najgušća – Fuliranje Jungle – čeka posjetitelje na zagrebačkom Strossmayerovom trgu. Festival hrane i pića održat će se od 15. do 26. srpnja 2020. godine. Kreativna agencija Kokoš ili jaje dovodi na asfalt raskošnu zelenu oazu za predah od ljetnih visokih celzijusa.

Uz već poznate festivale Fuliranje, Foodballerku i Zagreb Burger Festival ovoga puta predstavljaju najmlađi kreativni projekt – Fuliranje Jungle. Četiri gastro mušketira: Marko Palfi iz Garden Kitchena by Marko Palfi, Mate Janković, Marin Medak iz RougeMarina i slastičarski mag Robert Hromalić pripremaju pravu gozbu.

Uz sretne okusne pupoljke i vaše će nožice veselo hvatati odlične ritmove, soundove i beatove u izvedbi 11 DJ-eva na čelu s Hrvatskom Funk Delegacijom. U njoj su Ozren Kanceljak, Ilko Čulić i Adriatic Coastingom, a u pripremi je i nekoliko glazbenih iznenađenja. Znamo da će rashlađene tekuće kapi biti traženije od zlata pa se priprema prava rapsodiju okusa. Od Staropramenovog Food Trucka, Fuliranje Bara s hrvatskim vinima, koktelima, rakijicama i točenim pivom te kreativnih GINgle Bells kombinacija.

Za ljude malih nožica pripremaju se kreativne radionice, a odrasli će istraživati nove okuse na promocijama i degustacijama. Fuliranje Jungle festival će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Više informacija doznajte na Facebook stranici festivala.

Tagged