fuliranje gourmingle - strossmayerov trg, zagreb - 2019

Fuliranje Gourmingle završava dočekom Nove uz Tribute to Dino Dvornik, Svemirka i koktele

Preostalo je svega još nekoliko dana do zatvaranja Fuliranja i gourminglanja. Zabava na Strossmayerovom trgu utihnut će 1. siječnja 2020., no do tada očekuje nas sjajan glazbeni program, uz gastro delicije na više od 30 kućica i mnogobrojni tekući okusi. Uz odličnu glazbenu vibru u petak, 27. prosinca 2019. godine od 17 do 21 zagrijavat će nas svojom pop playlistom i rock antologijom glazbeni urednik radija 101, Slavin Balen, a od 21 sat stage preuzimaju Kuzma & Shaka Zulu i prebacuju na summer mode. U subotu, 28. prosinca glazbeniramo od 13 sati uz Doru Trogrlić, a od 16 sati miks pult preuzimaju Nick Colgan & Pepi Jogarde iz Adriatic Coastinga.


U Samsung Holiday House na Fuliranju ušuljati i poznati likovi iz Ratova Zvijezda, Darth Vader i Skywalker, a očekuju vas na selfiranju od 17 do 19 sati. Tu je i originalna ponuda novogodišnjih darova: Fermaj Tovara pripremio je istarski Panetone, The Garden Bar & Kitchen nudi zgodan pivski paket, a Biomania ručno rađene praline, domaći organski med i organske rakije i likere Mashtel.

Nedjelja, 29. prosinca tradicionalan je Family Day – u 11 sati nastupa dječji zbor. Od 13 sati za atmosferu će se pobrinuti Matt Shaft, a glazbeni program nastavlja se DJ-iranjem od 17 sati uz Zaka.

U ponedjeljak, 30. prosinca od 17 sati poslušajte ritmove odličnog benda Elephant Hump, a Souldbader nastavlja sa svojim DJ ritmovima od 19 sati.

Zadnjeg dana Fuliranja, u utorak na Staru Godinu, 31. prosinca, zagrijavanje počinje od podneva uz Iliju Rudmana i glazbu 70-ih i 80-ih te Pepija Jogardea, DJ-irat će sve do 23 sata, kada nastupa bend Tribute to Dino Dvornik. Uz Jače manijače nazvat ćemo Ljubav imenom vašim i tako uploviti u Novu Godinu 2020! Bend Svemirko će nas zabaviti svojim emo macho pop ritmovima od 00.30 sati, a nakon njih DJ pult preuzima Pepi do music finisha.

Gastronomska ponuda

Ugostitelji na Fuliranju pripremaju pravu rapsodiju tekućih okusa. Nestrpljivo vas očekuju kokteli, hladna i kuhana vina, nježne i ljute rakije (Rakijarnica, Vodnjanka, B.A.B Piantina, Black Pepper i Fermaj Tovara) koje griju dušu i tijelo, a za one nesklone alkoholu tu su vruće čokolade (Le Kolač), čajevi s dodacima (Biomania i Market by T&T) te bezalkoholni kokteli (Molecular bar). Dimne koktele, hit ovogodišnjeg Fuliranja, ugledat ćete na Molecular baru: topli punč, London Hot Gin ili aromatični opojni Irish Smuggler s cijeđenom narančom, sokom jabuke, limetom, đumbirom, cimetom i viskijem.

Svoj topli napitak možete sami dekorirati odabranim začinima na adventskoj kućici Most Unusual Bazzar by Botanica. Probajte jedini Grinch koji će vas dovesti u veselo adventsko raspoloženje ili njihov topli Hendricks od malo toplog vina, čaja, začina, bobičastog voća i naravno, gina vrhunske kvalitete. SOI se ponosi svojim popularnim koktelima u limenci, a Gingle Bells s posebnim kuhanim ginom obogaćenim čudesnim začinima.

Više volite nešto kratko, a možda i slatko? Eksploziju okusa doživjet ćete na Pastel by TasteAtlas dok pijete njihov Bombardino, mali alkoholni shooter od jaja sa šlagom, hit talijanskih skijalištima.

Poigrajte se okusima rakija na Rakijarnici (centralni šank) i isprobajte posebnu božićnu rakiju od jabuke i cimeta, badema, masline, smokve, ili pak nešto klasičnije okuse kao što je orah, borovnica, višnja ili klasik svih klasika – vilja.

Želite isprobati sve? Moguće! Uzmite desetku za ekipu, 10 rakijica po promotivnim cijenama.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged