ful kul buvljak - boogaloo zagreb 2020

Ful Kul Buvljak u Boogaloou ide dalje – vidimo se u subotu, 14. studenoga!

Nastavlja niz Ful Kul Buvljaka, jednog od najvećih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, a i šire! Buvljak će se održati na platou zagrebačkog kluba Boogaloo u subotu, 14. studenoga 2020. godine kada će se okupiti mnoštvo zanimljivih izlagača i posjetitelja.

Ful Kul Buvljak se u Boogaloou za posjetitelje otvara u 10 sati i trajati će sve do 17, a ulaz je besplatan!


Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno na platou i maloj dvorani u ljetnom periodu te u velikoj i maloj dvorani u zimskom periodu u zagrebačkom Boogaloo Clubu.

To nije samo običan buvljak, jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki ljudi dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju vrti DJ Tomi Phantasma na terasi kluba gdje možete uživati na suncu i družiti se uz 80’s, new wave i dark hitove.

Odaziv izlagača je također do sada bio iznad očekivanja kao i kvaliteta ponude koja je stvarno bila na nivou europskih gradova te slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu i Londonu, a za što su najviše zaslužni izlagači, kao i organizatori. Tu je i sama lokacija Boogalooa koja je vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati.

Ful kul buvljak je koncipiran na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari

Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati, pozvani su da se pridruže u subotu, 14. studenoga 2020. godine na Ful Kul Buvljaku!

Pored klasičnog buvljaka koji se održava na velikom platou Boogaloo Cluba, u maloj dvorani je mjesto za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, instrumenata, slika, knjiga te ostale glazbene i filmske memorabilije.

Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka

To je mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo… I sve to u odličnoj i opuštenoj atmosferi.

Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom.

Kako sudjelovati u buvljaku?

Ako želite izlagati na Ful kul buvljaku molimo da se prijavite na e-mail adresu buvljakfulkul@gmail.com na kojoj možete dobiti sve dodatne informacije. Prijave se zaprimaju do ponedeljka, 9. studenoga 2020. godine ili popunjenja mjesta. Moramo napomenuti da će zbog mjera sigurnosti tj razmaka između svakoga štanda morati biti 1,5 metar, kapacitet štandova biti smanjen pa molimo da se požurite sa rezervacijama. U slučaju kiše će se buvljak premjestiti u veliku dvoranu Boogaloo Cluba.

Za više informacija posjetite Facebook grupu Ful Kul Buvljak.

Tagged