ful kul buvljak / boogaloo zagreb / 14. rujan 2019.

Ful Kul Buvljak i 2019. godine u Boogaloou – nova sezona urbanog Hrelića!

Nakon vrlo uspješne sezone u kojoj se Ful Kul Buvljak, jedan od najboljih buvljaka u gradu, a i šire, vratio nakon nekoliko godina pauze u zagrebački klub Boogaloo, slijedi otvaranje nove sezone 2019. / 2020.! Prvi Ful Kul buvljak u novoj sezoni će se održati u subotu, 14. rujna 2019. godine, od 11 do 18 sati, a ulaz za posjetitelje je besplatan.

Ful kul buvljak se održava jednom mjesečno na platou i maloj dvorani Boogaloo Cluba. Ispalo je da Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak, jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki ljudi dolaze samo na druženje i uživanje u suncu, piću i glazbi koju je vrtio DJ Tomi Phanatasma na platou kluba.


Odaziv izlagača na urbanom Hreliću je bio iznad očekivanja, kao i kvaliteta ponude, koja je bila na nivou europskih gradova te slobodno možemo reći da je Ful Kul Buvljak u rangu s buvljacima u Amsterdamu, Berlinu, Londonu… Za to su najviše zaslužni izlagači, kao i organizatori, ali i sama lokacija koja je vrlo atraktivna i nudi sve sadržaje koje bi jedan buvljak trebao imati.

Ful kul buvljak je koncipiranom na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari tj. predmeta. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati, pozvani su 14. rujna na plato Boogalooa.

Pored klasičnog buvljaka koji se održava na prostorima terase, u maloj dvorani kluba održava se Sajam ploča i stripova

Tamo je mjesto za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, knjiga te ostale glazbene i filmske memorabilije.

Dođite na Ful Kul Buvljak koji je više od samog buvljaka – mjesto susreta starih, ali i novih lica veselih prodavačica i prodavača te prodajte, mijenjajte, kupujte i družite se s ekipom uz kavu, čaj, pivo u odličnoj opuštenoj atmosferi.

Kako sudjelovati na Ful Kul Buvljaku

Ako želite prodavati na Ful kul buvljaku molimo da prijavite na e-mail adresu buvljakfulkul@gmail.com, na kojoj možete dobit sve dodatne informacije. Prijave se zaprimaju do ponedjeljka, 9. runja ili do popunjenja mjesta. Prijavu za izlaganje kao i detaljne upute dobit ćete u e-mailu s potvrdom o sudjelovaju na buvljaku.

Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68, u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića (na raskrižju sa Čazmanskom ulicom).

U slučaju kiše, Ful Kul Buvljak seli u veliku i malu dvoranu Boogalooa. Za više informacija posjetite Facebook grupu Ful Kul Buvljak.

Tagged