fotosofia 14 / 2019.

Fotosofia 14 – izložba završnih fotografija foto seminara u Galeriji AMZ

U Galeriji AMZ u utorak, 27. kolovoza 2019. godine u 19 sati otvorit će se izložba fotografija Fotosofia. Na ovoj, 14. po redu izložbi, bit će predstavljene fotografije 15 polaznika nedavno završenog besplatnog foto seminara i radionice Fotosofia na temu Art.

Na otvorenju izložbe bit će prisutni autori izloženih fotografija, tako da će zainteresirani za seminar moći dobiti informacije iz prve ruke. Izložba ostaje otvorena do 4. rujna 2019. godine, a ulaz u Galeriju AMZ je besplatan. Galerija AMZ novouređeni je prostor Arheološkog muzeja u Zagrebu i nalazi se u ulici Pavla Hatza 6 (Zeleni val). Prostor je namijenjen izložbama, predavanjima, prezentacijama i raznim događanjima, a zbog lokacije i uređenja interijera izuzetno je atraktivan.


“Kako bi polaznici tijekom šest dana radionice iskusili što više momenata u fotografiji, zadana snimanja vezana su uz različite teme. To su portreti poznatih, moda, kreativne fotografije za klijente, dokumentarne fotografije i slično. Zadatak teme Art je snimiti seriju predviđenu za komuniciranje putem distribucijskih kanala umjetnosti, poglavito putem muzeja i galerija. Stoga, ova tema mi je uvijek posebno zanimljiva. Ona polaznicima omogućuje snimanje neopterećeno zadatostima, odnosno slobodan foto izričaj”, rekao je povodom otvorenja izložbe, voditelj i umjetnički direktor seminara, fotograf Damir Hoyka. Više o Fotosofiji doznajte na mrežnim stranicama na adresi fotosofia.info.

Tagged