foodballerka / tuškanac, zagreb / 2021.

Foodballerka – sportsko gastronomski festival održat će se na Tuškancu

“Kad zakoračite u naš zeleni raj, ma gdje će vam biti kraj” – tim riječima vas gastro-sportski festival Foodballerka poziva da ga posjetite. Ove godine, nakon što je lani bila smještena na Strossmayerovom trgu, Foodballerka se “udomila” na starom igralištu Cibone na platou Tuškanac. A traje baš koliko i nogometna groznica – od 11. lipnja do 12. srpnja 2021. godine.

Oaza dobre zabave uz dvadeset DJ-a, s legendarnim Pepi Jogardeom i Ozrenom Kanceljakom i vrhunskim bendovima zagrijavat će atmosferu baš svakoga dana. Karlovačko Korner zagrlio je plato svojim prepoznatljivim bojama, no i pivskim kapljicama u kojima guštaju mnogi.


Na friškom zraku čovjek ogladni, ali brige nema jer se dobra hrana sprema! Tu su Institut za burgere by Mate Janković, Street Pizza, El Toro s provjerenim receptima, ekipa iz Chef kuha doma i Asian Garden by Marko Palfi. Tu su i genijalne slastice Le Kolača i njihova virtuoza Roberta Hromalića. Za vrijeme utakmica Hrvatske nogometne reprezentacije stiže nam mirisno i okusno pojačanje Grill&Chill by Lidl sa sočnim roštiljem.

Ako želite “dodirnuti nebo”, smjestite se na jedan od rooftopova i uhvatite najbolji pogled na veliki ekran za vrijeme tekmi

Gingle Bells i Foodballerka bar uz pojačanje Cocktail bara by A Most Unusual garden pripremat će koktele i ostala pića. Za pop-up trenutke tu su House of Kiwi, buvljak by August XVI i Dorica 505 te Vesela motika, a u plesni vremeplov pozvat će vas vrsni plesači Nicolas Quesnoit i Ksenija Plušćec. Dodajmo da će se na dan otvorenja Foodballerke održati koncert Tribute by Dino Dvornik.

Nisu zaboravljeni ni naši najmlađi i najslađi. Njih čeka ih dječji kutak s obiljem zabave uz graffiti radionice i nastup dječjih zborova. Uhvatite nezaboravni selfie, jer kadrova punih sreće nedostajati neće. Radno vrijeme festivala Foodballerka je radnim danom od 14 do 23, a vikendom od 11 do 23 sata. Navijaj za repku i dođi na Foodballerku! Više informacija doznajte na Facebook stranici Festivala.


Tagged