fire in cairo 2020

Fire in Cairo, alt rock bend, akustično nastupa na Močvara Live Sessionu

Nakon tri veoma uspješna FB Live Sessiona Začarane Močvare i “standardna” Močvara organizira FB Live Session! Tako u ponedjeljak, 30. ožujka 2020. godine, predstavlja se zagrebački alternativni rock bend Fire in Cairo, koji u ovo teško vrijeme donosi akustičnu svirku iz kuhinje. Pjesme će izvoditi Filip i Mate kako bi razveselili ove tmurne dane i razbili monotoniju sjedenja i gledanja TV serija.

Dečki će odsvirati velik broj novih pjesama koje su trebali snimati u studiju u okviru rada na svom novom EP-u. Trenutna situacija ih je u tome spriječila, ali ih neće spriječiti da ih izvedu za vas, stoga budite uz Facebook stranicu kluba Močvare u ponedjeljak, 30. ožujka 2020. godine u 21 sat! Adresa stranice je facebook.com/mochvara/.

Fire in Cairo je nezavisni alternativni garage rock band iz Zagreba. Prije godinu dana izdali su svoj prvi self-titled album i pobrali odlične kritike iz regije i svijeta. “Sve što je Britanska rock scena ponudila u posljednjih 20 godina, ovaj četveročlani sastav je uspješno upio i na to dodao svoj potpis”, rekao je o bendu Dubravko Jagatić iz Nacionala.

Osim odličnih recenzija, Fire in Cairo su izredali i nekoliko turneja po regiji i središnjoj Europi, a značajno je spomenuti i svirku na Exit festivalu. Krajem godine planiraju turneju po Španjolskoj i Portugalu te nekoliko mini turneja po regiji. Trenutno su usmjereni na snimanje novog EP-a te nekoliko drugih projekata. Uskoro izbacuju i spot za posljednji singl s prvog albuma, Spin my Mind, a čim koronavirus stane, ulaze u studio snimiti novi EP.

Fire in Cairo – All in All

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -