EU Advent / Europski trg, Zagreb, 2019

EU Advent – zagrijte se na Adventu u Zagrebu – najtoplije mjesto okupljanja je na Europskom trgu

Početak adventskog razdoblja u Zagrebu u subotu, 30. studenog 2019. godine obilježit će se i na Europskom trgu gdje će nastupom elektro – akustičnog pop benda Detour službeno započeti popularni EU Advent.
  Prepoznatljiv po kvalitetnom i urbanom programu, Advent na Europskom trgu i ove će godine svakodnevno od 28. studenog 2019. do 8. siječnja 2020. godine osvježavati adventsku ponudu u Zagrebu. Svi koji u božićno doba prošeću ulicama grada tako će ovdje moći pronaći drugačiji gastronomski, kulturni i zabavni sadržaj te u najzagrijanijem kutku u gradu uživati u zimskim okusima, nezaobilaznom kuhanom vinu i novom konceptu glazbenog druženja – Social Grilling.

Program EU Adventa – Adventa na Europskom trgu

Okosnicu programa čine subotnji live koncerti domaćih imena Detoura, LuceIlije Ludviga i Meritas te britanskog elektroničkog sastava Crazy P koji počinju u 21 sat, a sve one koji dođu malo ranije zagrijavat će sjajni Valentino Božić i Sanjin Kaštelan.

Petkom od 23 sata ne propustite Silent Disco, a nedjeljom od 17 sati Kontrapunkt & Imogen u sklopu kojeg će se za DJ pultom izmijenjivati Dus, Ilija Rudman, Eddy Ramich, Alen S, Antonio Zuza i Zak.

Uz najuzbudljiviju glazbu, Europski trg svaki dan od 17 sati bit će okupan dobrim vibracijama gradskih faca iz kulturnog i zabavnog života, kao što su Nik Oroši, Rujana Jeger, DJ Davor Frajman, Marin Stiv Viduka, Alen Kosanović, Marijan Felver i njihovi gosti. Također, Yammat FM svoj će adventski studio imati upravo na Europskom trgu od kuda će ujedno i emitirati program u udarnim dnevnim terminima. Tu je i već tradicionalni doček Božića i doček Nove godine uz elektroničke glazbene poslastice.

Ako pak volite zanimljiva pitanja i dobre nagrade, srijedom od 19 sati moći ćete uključiti moždane vijuge u adventskom Kviznom režimu pod palicom Silvija Pleštine i njegove desne ruke, DJ-a i glazbenog urednika Davora Frajmana.

Za sve one koji njeguju dobar stil, ponedjeljkom i subotom bit će otvoren pop up barber shop Salon, poznati zagrebački vintage kutak s vrhunskom uslugom pod vodstvom Marka Stanzla.

Četvrtkom i petkom MAC Cosmetics pretvorit će EU Advent u najsjajniju točku u gradu – Glitter bar u kojem će vas sa šljokicama, zvjezdicama i glitterima uljepšavati profesionalni make-up artisti.

Dječji program uključuje eko radionicu Nije svaki otpad smeće, Brick by Brick radionicu izrade građevina s inovativnim hrvatskim brandom igračaka, zabavu i učenje engleskog uz Helen Doron engleski za djecu i burzu igračaka humanitarnog karaktera koju organizira Festival igračaka iz Ivanić-grada.

Ispod tisuću srca koja će krasiti Europski trg, 7. prosinca 2019. godine održat će se još jedno humanitarno događanje pod nazivom Upletimo se, u sklopu kojeg će se na Europskom trgu otkriti bor od vune nastao radom tisuća ljudi diljem Europe i simbolično podijeliti deke za zagrebačke beskućnike predstavniku udruge Fajter. Događanje je dio programa posvećenog europskim suradnjama, organiziranog pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Zagreba.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - -

1 thought on “EU Advent – zagrijte se na Adventu u Zagrebu – najtoplije mjesto okupljanja je na Europskom trgu

Comments are closed.