elemental | 2022.

Elemental na Šalati slavi svoju 25. obljetnicu – kontigent povoljnijih ulaznica za ovaj koncert možete kupiti do nedjelje, 19. ožujka!

Elemental, kultni zagrebački hip hop bend, kako već neko vrijeme znamo, nastupit će na gradskom stadionu Šalata. Tako će bend tamo u subotu, 3. lipnja 2023. godine, osim što će održati još jedan u nizu sjajnih koncerata, obilježiti i 25 godina svoje karijere. Zato napominjemo da su puštene u prodaju povoljnije ulaznice po cijeni od 14 eura, a bit će dostupne do nedjelje, 19. ožujka! Od 20. ožujka nadalje cijena ulaznice se penje na 16 eura. Zato svoju ulaznicu na vrijeme osigurajte putem web shopa Eventim.


Kao jedan od najuspješnijih bendova ovog podneblja, nakon 25 godina postojanja, 8 albuma, 40 spotova te 60 milijuna njihovih pregleda na YouTubeu, uz 120.000 pratitelja na društvenim mrežama i gotovo 1.000 live nastupa, vrijeme je da ovako dugovječnu bendovsku karijeru Elemental proslavi najvećim samostalnim koncertom.

Bend za svoju 25. godišnjicu ponovno malo planira “podići letvicu”

Podsjetimo, svoju punoljetnost 2016. godine Elemental je u Domu sportova obilježio dotad najvećim samostalnim nastupom kada je okupio 4500 ljudi. Dodajmo da je bend svoju 20. godinu proslavio objavljivanjem biografije Sve, samo ne romantika!, koju je napisao Marko Podrug. Također, tada su objavili i prvi kompilacijski album XOXO. A za 25. godišnjicu ponovno malo planiraju “podignuti letvicu”.

Otkad su 1998. godine započeli svoj put glazbenom scenom kao uigrana trojka, Elemental je prerastao u punokrvni sedmeročlani bend s eklektičnim live nastupima. Posljednji studijski album Ilica objavljen je isključivo digitalno, a bend najavljuje i nove pjesme uskoro. Više o bendu doznajte na Wikipediji, a što Remi, Shot i društvo trenutno rade, provjerite na njihovom Facebook profilu.

VIDEO SPOT: Elemental – Goli i bosi

Tagged