nipplepeople | 2020.

Electro pop dvojac Nipplepeople nastupa na open air prostoru MSU-a

Electro pop dvojac Nipplepeople dolaze u petak, 11. rujna 2020. godine u open air prostor garaže MSU-a u Novom Zagrebu. Kao posebna gošća na koncertu pridružit će im se Ida Prester. U limitiranom kapacitetu od svega 700 ulaznica, pridržavajući se svih epidemioloških pravila, Nipplepeople će pod vedrim nebom Zagrebu predstaviti pjesme iz cijelog kataloga na velikom plesnom tulumu, koji će označiti kraj jednog čudnog i dugog ljeta.

Svoj posljednji zagrebački nastup Nipplepeople je imao doslovce posljenjeg vikenda prije početka zatvaranja zbog pandemije koronavirusa. Tada su napunili Tvornicu kulture, a sve to se dogodilo nesporedno nakon objave sjajnog singla “Tajna”. Njega će, zajedno sa svim najbitnijim radovima kao što su Sutra, Frka, Tebi, Balkan Express, Ne volim te i Nikada po prvi puta donijeti u MSU.


Nakon 15 godina rada u raznim glazbenim projektima, Ida Prester je krajem prošle, 2019. godine, krenula svojim putem. Electro-pop i indie-dance su njezina najveća ljubav i tom zvuku je posvećena u svom solo projektu. Dosad ga je predstavila s tri singla – Minuta, Šansa i Dodir. Premijera četvrtog singla naziva Kvar očekuje se upravo na nastupu sa bendom Nipplepeople.

Ulaznice za koncert u garaži MSU iznose 80 kuna u pretprodaji, odnosno 100 na dan koncerta. Ulaznice su u prodaji su od 31. srpnja. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Garica CBD shop (Primorska 1) te sva prodajna mjesta Eventima. Više o bendu Nipplepeople potražite na njihovoj Facebook stranici.

Video: Nipplepeople – Bolji

Tagged