electric evolution festival 2023 | city center one west zagreb

Electric EVolution Festival 2023 – brojna električna vozila bit će izložena na parkingu zagrebačkog City Centra one West od 8. do 10. rujna 2023. godine

Electric EVolution Festival 2023 je događanje koje na jednom mjestu okuplja gotovo sve aktivne sudionike na polju električne mobilnosti i prateće industrije. A ovogodišnje izdanje održat će se od petka do nedjelje, od 8. do 10. rujna 2023. godine na parkingu trgovačkog centra City Centera one West. Electric EVolution Festival tijekom drugog vikenda rujna okupit će sve relevantne automobilske brendove i zastupnike te zagrebačkoj publici predstaviti novitete i aktualnu ponudu električnih i plug-in hibridnih vozila.

Ovaj će festival električnih vozila na jednoj lokaciji predstaviti više od 19 automobilskih brendova. A među njima su Mercedes-Benz, Tesla, Audi, VW, Škoda, Cupra, Hyundai, Ford, MG, DFSK, Renault, Dacia, Peugeot, Citroen, DS Automobiles, JEEP, Alfa Romeo, Opel, Subaru, Energica… Posjetitelji će tijekom tri dana trajanja festivala moći razgledati više od 35 modela električnih i plug-in hibridnih vozila. I dodajmo, ostvariti mogućnost probne vožnje pojedinih modela!

Electric EVolution Festival održava se treću godinu zaredom. A on je do sada postao sinonim za mjesto susreta svih zainteresiranih na polju električne mobilnosti i njene EVolucije. Ukratko, svaka godina donosi nešto novo. Tako se i ove, 2023. godine, očekuju mnoge premijere koje posjetitelji do sada nisu imali priliku vidjeti na hrvatskim prometnicama.

Na ovom festivalu električnih vozila moći ćete doznati sve o subencijama

Naravno, kao i prethodnih godina, posjetitelji će iz prve ruke moći saznati sve o uvjetima i mogućnostima subvencija prilikom kupovine energetski učinkovitih vozila. A one će se, prema najavama, održati ovu jesen na natječaju koji raspisuje Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Electric EVolution Festival 2023 vas poziva na druženje uz ugodnu obiteljsku atmosferu, stručno osoblje i prodajne savjetnike. A dodajmo, tu je i zabavni program koji će se odvijati tijekom svih dana trajanja Festivala. Ukratko, ovo je savršena prilika za sve koji žele naučiti nešto novo uz atraktivne modele električnih vozila koji će obilježiti naredni period. Više informacija o ovom festivalu doznajte na službenoj Facebook stranici.

VIDEO: Electric EVolution Festival 2021 | Electric & Plug-in Hybrid Vehicles Festival | Zagreb Croatia

Tagged