marianela nunez - giselle - 2020

Ekskluzivno u Cinestar kinima će se do kraja 2020. godine prikazati čak četiri klasika Royal Opera Housea

Royal Opera House s ponosom najavljuje sezonu jesen – zima 2020., koja uključuje dvije izuzetne opere i dva predivna baleta, u distribuciji Trafalgara. CineStar svoju sezonu spektakala na velikom platnu otvara 20. listopada kraljevskim baletom “Giselle”, pričom o izdaji, nadnaravnom i ljubavi koja nadilazi smrt. Snimljen 2016. godine, u ovom obožavanom klasičnom baletu nastupaju Marianela Nunez i Vadim Muntagirov. U studenom predstavljaju Puccinijevu “Manon Lescaut” i Verdijev “Macbeth”. Manon Lescaut premijerno je izvedena 1893. godine – bio je to Puccinijev prvi veliki trijumf. Ovu produkciju Jonathana Kenta iz 2014. vodi Antonio Pappano, a glume Jonas Kaufmann, Christopher Maltman i Kristine Opolais. Verdijev “Macbeth” nadahnut je Shakespeareovom tragedijom. U veličanstvenoj glumačkoj postavi nalaze se Anna Netrebko, Željko Lučić i Ildebrando D’Arcangelo, a opera je snimljena 2018. godine.

Sezonu zatvaraju 10. prosinca 2020. godine, prekrasnim Orašarom snimljenim 2016. godine, a bez kojeg je svaka zima gotovo nezamisliva. Spektakularna produkcija Petera Wrighta očarala je djecu i odrasle od prve izvedbe Kraljevskog baleta 1984. godine. U ovoj izvedbi sudjeluju Lauren Cuthbertson, Federico Bonelli, Francesca Hayward i Alexander Campbell.

Uz Royal Opera House, opere i baleti dolaze u kina CineStar u kojima uvijek možete biti dovoljno blizu izvedbe i same scene. U projekcije su uključeni i ekskluzivni isječci iza kulisa, intervjui i izvođači izbliza. Royal Opera House gledajte u kinima Kaptol Boutique Cinema, CineStaru Rijeka i CineStaru Joker Split. Uživajte u CineStar spektaklima u sezoni jesen – zima i ne zaboravite da vas na svakoj projekciji CineStar časti pjenušcem u prvoj pauzi između činova.


  • foto: Tristram Kenton

PROČITAJTE VIŠE:

Tagged