edo maajka - medika zagreb - 2020.

Edo Maajka nastupa u dvorištu Medike – podršku pruža Playground Hustle

Nakon prisilne poduže pauze od koncertnih aktivnosti, Edo Maajka nam se vraća i u petak, 11. rujna 2020. godine, nastupit će u dvorištu kluba Medika! Naširoko smatran jednim od najboljih MC-a ovih prostora, posljednjim albumom “Put u plus” (2018.) napravio je bombastičan povratak na scenu. Uz obilje pohvala i nagrada glazbenih znalaca, njime je privukao i “zreliju” publiku.

To i ne čudi, s obzirom na odmicanje od generalnih ljudskih i društvenih opservacija, a uz veći fokus na osobne životne situacije i probleme. S albuma se ističe i recentniji videospot “Kreator” u potpisu Hrvoja Baudoina i Hrvoja Zubovića. Dodajmo da se vrata Medike se otvaraju u 19, koncert počinje u 20, a predviđeni kraj je u 22 sata. Posjetiteljima će se na ulazu mjeriti temperatura, a preporučuje se održavanje distance i nošenje zaštitnih maski.


Edo Maajka će na koncertu imati podršku koju će mu pružiti duo Playground Hustle, a čine ga producentica Ivona Eterović i vokalistica i tekstopisac Marija Magdalena Slović. Ovaj zagrebački duo spaja mračnu elektroniku i eksperimentalni rap korespondirajući s modernim zapadnjačkim klupskim electro / rap trendovima. Iza sebe imaju tri studijska albuma te nekoliko zapaljivih singlova i video spotova. Istaknut ćemo Tl;dr, Pikule, Nije me briga i Mladež Bez Boga, a svi su s posljednjeg albuma IGLE izdanog krajem 2019.

Broj ulaznica ograničen je na 300, a prilikom kupnje je potrebno ostaviti ime, prezime i kontakt. Evidencija se čuva 14 dana od koncerta. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 80 kuna. Pretprodajno mjesto je Dirty Old Shop u Tratinskoj 18. Više o Edi Maajci doznajte na Wikipediji.

Video: Edo Maajka – Kreator

Tagged