edo maajka - medika zagreb - 2020

Edo Maajka nastupa u dvorištu Medike, a podršku mu pruža Playground Hustle

Nakon prisilne poduže pauze od koncertnih aktivnosti, Edo Maajka se vraća i 11. rujna 2020. godine nastupit će u dvorištu kluba Medika! Naširoko smatran jednim od najboljih MC-a ovih prostora, posljednjim albumom “Put u plus” (2018.) napravio je bombastičan povratak na scenu. Uz obilje pohvala i nagrada glazbenih znalaca, njime je privukao i velik broj zrelije publike s obzirom na odmicanje od generalnih ljudskih i društvenih opservacija, a uz veći fokus na osobne životne situacije i probleme. S albuma se ističe i recentniji videospot “Kreator” u potpisu Hrvoja Baudoina i Hrvoja Zubovića. Vrata Medike se otvaraju u 19, koncert počinje u 20, a predviđeni kraj je u 22 sata. Posjetiteljima će se na ulazu mjeriti temperatura, a preporučuje se održavanje distance i nošenje zaštitnih maski.

Edi će podršku na koncertu pružiti duo Playground Hustle kojeg čine producentica Ivona Eterović (tonota) i vokalistica / tekstopisac Marija Magdalena Slović (Megi). Ovaj zagrebački duo spaja mračnu elektroniku i eksperimentalni rap korespondirajući s modernim zapadnjačkim klupskim electro / rap trendovima. Iza sebe imaju tri studijska albuma te nekoliko zapaljivih singlova i video spotova poput Tl;dr, Pikule, Nije me briga i Mladež Bez Boga, sve s posljednjeg albuma IGLE izdanog krajem 2019.

Broj ulaznica ograničen je na 300, a prilikom kupnje je potrebno ostaviti ime, prezime i kontakt. Evidencija se čuva 14 dana od koncerta. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 80 kuna. Pretprodajno mjesto je Dirty Old Shop (Tratinska 18 i online).


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - -