edo maajka I 2022. I foto: samir cerić kovačević

Edo Maajka nastupa u Boogaloou gdje će izvoditi pjesme s albuma “Slušaj mater” i “No Sikiriki”

Edo Maajka, jedan od najboljih repera s ovih prostora, održat će koncert u klubu Boogaloo! Edo će nastupiti u petak, 3. lipnja 2022. godine, u sklopu proslave dvadeset godina od izlaska albuma “Slušaj mater”. Poznati majstor katarzičnih stihova i izričaja obogaćenog psovkama izvest će isključivo pjesme s albuma kojima je započeo bogatu karijeru. Tako u Boogaloou možete očekivati hitove s albuma Slušaj Mater (2001.) i No Sikiriki (2004.).


Osim što je njima stekao popularnost širom regije, ovi ključni albumi formirali su mu karijeru i kroz brojna priznanja i nagrade. No Sikiriki kao najbolji album klupske-urbane glazbe te spot za singl Pržiiiii 2005. okrunjeni su Porinom. A iste su se godine za spomenuta izdanja zaredale i nagrade Davorin i Zlatna Koogla. Prikaze, Slušaj Mater, Znaš me i Saletova osveta samo su neki od starih hitova koji će se naći na ovoj “blast from the past” setlisti. Podsjetnik na rane početke dolazi neposredno nakon objave novog albuma Moćno, koji je u kratkom roku nanizao lovorike i pozitivne reakcije.

Cijena ulaznice za koncert ovog velikog repera u klubu Boogaloo u pretprodaji iznosi 80 kuna. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta će za nju biti potrebno izdvojiti 100 kuna. Možete ih kupiti u Dirty Old Shopu u Tratinskoj 18 te na prodajnim mjestima Entria. Više informacija o Edi Maajki doznajte na Wikipediji.

Video: Edo Maajka – Pržiii I No Sikiriki

Tagged