dunja knebl - 2020

Dunja Knebl nastupa s prijateljima i za prijatelje na Etno večeri na terasi Začarane Močvare

Na redu je ponovo Dunjina etno večer s prijateljima i za prijatelje, ali i s gostima iznenađenja. Dunja će vas u Začaranoj Močvari voditi kroz večer, a pjevat će i svirati ne samo ona, nego brojni drugi, i to u raznim kombinacijama. Osim posebnih gostiju, svi koji dođu mogu sudjelovati u programu s ponekom tradicijskom pjesmom, ne samo iz Hrvatske, a dobrodošli su i kantautori. “Naravno, pjevat ćemo i zajedno pjesmu koju ćemo naučiti tijekom večeri. To je najljepše od svega: kad se ljudi druže i pjevaju skupa. Bit će i mini-izložba mojih etno-torbica i etno-maskica (!), a i moji albumi će se moći kupiti po povoljnoj cijeni”, rekla je Dunja Knebl.

Možete čuti pjesmu po svojem izboru, družiti se, ili samo slušati i uživati u ugodnom ambijentu Močvarine ljetne terase. Dođite, poslušajte zanimljive nastupe Dunje i gostiju, sami zasvirajte i zapjevajte; budite dio začaranog etno druženja!

Etno večer s Dunjom Knebl na terasi Začarane Močvare održat će se u utorak, 22. rujna 2020. godine. Vrata kluba se otvaraju u 20, a muziciranje kreće u 20.30 sati. Upad je besplatan uz obaveznu rezervaciju ulaznice na adresi bit.ly/dunjaknebl-ulaznice. Događaj je sjedećeg tipa na terasi kluba i broj besplatnih ulaznica je ograničen.

Začarana Močvara je projekt pod umjetničkim vodstvom Nine Romić koji donosi koncerte intimnijeg ugođaja.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - -

1 thought on “Dunja Knebl nastupa s prijateljima i za prijatelje na Etno večeri na terasi Začarane Močvare

Comments are closed.