klapa rišpet / 2019.

Klapa Rišpet drugu godinu zaredom rasprodala Lisinski – najavljen još jedan koncert!

Klapa Rišpet, jedna od naših najpoznatijih klapa, oduševila je svoju publiku viješću kako početkom godine sprema dva velika koncerta. S obzirom na to da na njihove stihove i dalmatinske note prožete emocijama gotovo nitko ne ostaje ravnodušan, od početka je bilo očito kako su pred sretnicima koji su na vrijeme nabavili karte, zasigurno nezaboravne večeri s potpisom “Dalmatinskih slavuja“, kako ih publika zove od milja.


Poznati su po dalmatinskom temperamentu i prekrasnim pjesmama. A to iz godine u godinu rezultira iznimnom potražnjom karata za njihove nastupe. Tako je i ove godine, gotovo mjesec dana uoči prvog od dva planirana koncerta, rasprodana i posljednja ulaznica za emotivni spektakl. Podsjetimo, koncert je zakazan za utorak, 25. veljače 2020. godine u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

Vijest da neće moći prisustvovati koncertu razočarala je brojne obožavatelje njihova rada i djela

Zbog toga su Dalmatinski slavuji odlučili svojim obožavateljima priuštiti priliku da ipak podjele s njima radost pjesme i života. Organiziran je i dodatni koncert u Lisinskom u srijedu, 26. veljače. Ovakva pomama za ulaznicama već polako postaje tradicija. Klapa Rišpet je i prošle, 2019. godine, također raspjevala metropolu kroz dva uzastopna termina.

Svojim kultnim hitovima poput Šta mi ljube oćeš kazat, Prsti zapleteni, Mislin samo na te, Kad je pošla ća, Samo njoj ću pivat te brojne druge i ove će godina publika pjevati kao jedno. Na pozornicama će im se pridružiti i brojni renomirani gosti i prijatelji koji će svojim nastupima dodatno uveličati svaki od koncerata.

Klapa Rišpet poručuje da je sve spremno i da jedva čekaju nastup, a publiku očekuju brojna iznenađenja

“Sve ćete nas zajedno moći vidjeti 25. i 26. veljače na pozornici Lisinskog i 7. ožujka u Areni u Splitu. A tu će biti i neka posebna pojačanja na bini za ovu prigodu! Dakle sve je spremno i jedva čekamo, a očekuju vas još i iznenađenja, Neno Belan i Giuliano uz nas su u Zagrebu A Doris Dragović i Zorica Kondža će biti na bini u Splitu!”, rekao je Pero Kozomara, koji je zaslužan za pjesme koje diraju u srce.

Tu priči nije kraj. Ove će godine Klapa Rišpet nastupiti i na domaćem terenu, s pogledom na more, radi čega su posebno uzbuđeni. Naime, nakon Lisinskog zakazan je veliki koncert u Spaladium Areni u Splitu, prijestolnici pisme. Obzirom da je koncert u Splitu zakazan za subotu, 7. ožujka, dan na koji se obilježava i slavi ljepši spol, savršena je prigoda za provod sa prijateljicama, ili pak prilika da svojoj dragoj uz najljepše ljubavne pjesme pokažete koliko Vam znači. Više o klapi Rišpet doznajte na stranicama Wikipedije.

Video: Klapa Rišpet – Šta mi ljube oćeš kazat

Tagged