đorđe balašević / arena zagreb 2019

Đorđe Balašević već tradicionalno nastupa u prosincu u Areni Zagreb

U Zagrebu je prosinac mjesec koji se posebno iščekuje. Osim standardnih adventskih dana koji kreću s 1. prosincem, ono što se s nestrpljenjem među Zagrepčanima čeka je potvrda i najava, sad već pomalo tradicionalnog, koncerta Đorđa Balaševića. I potvrda je stigla – na službenoj Facebook stranici Đorđa Balaševića je objavljeno kako će 26. prosinca 2019. godine u Areni Zagreb dogoditi susret Balaševića i njegovih.

Posebna veza između Balaševićeve publike i Balaševića brzo je potvrđena – prodaja ulaznica krenula je ovaj ponedjeljak, a u samo dva dana prodano je pola kapaciteta Arene Zagreb!

Nakon prepune pulske Arene ovog ljeta, publika širom Hrvatske ima priliku za novo druženje s najvećim romantičarom ovih prostora. Sve upućuje na to da će koncert biti, kao i svi njegovi do sada, rasprodan, i to puno ranije od samog datuma događanja.

Obzirom na veliki interes, preporučujemo onima koji još nisu nabavili svoju ulaznicu, da požure. Ulaznice se mogu kupiti fizički na prodajnim mjestima Ticketshopa, a cijene ulaznica iznose 150 (parter), 180 (gornje tribine), 220 (donje tribine) i 800 kuna (loža).

Važne informacije: Ulaznice koje su kupljene online prilikom ulaska u Arenu Zagreb moraju biti isprintane na A4 bijelom papiru i presavinute po označenim mjestima kako bi ih se moglo očitati na ulaznim tripodima Arene Zagreb.

U skladu s odlukom organizatora, sve osobe s invaliditetom u kolicima imaju gratis ulaznicu za mjesta koja su predviđena za osobe u kolicima, dok njihova pratnja plaća punu cijenu ulaznice za mjesta koja su pored mjesta za osobe u kolicima.

Ulaznice za osobe s invaliditetom se mogu podignuti na jednom od ticketshop fizičkih prodajnih mjesta, uz obavezno slanje potvrde o invaliditetu te ime i prezime osobe koja će preuzeti gratis ulaznicu na mail support@ticketshop.hr.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - -