dj nusha - veztax - yan sofierce - močvara zagreb - 2022.

DJ Nusha, Veztax i Yan Sofierce vas zovu na tecno party u klub Močvara

Rumunjska techno diva DJ Nusha nastupa u zagrebačkom klubu Močvara u subotu, 22. siječnja 2022. godine. Glavna zvijezda partyja je rumunjska umjetnica Nusha, koja je uključena u techno scenu još od 2007. godine. Tijekom svoje karijere eksperimentirala je i usavršavala svoj glazbeni ukus, a dijelila je pozornice s poznatim techno legendama na najvećim techno festivalima diljem svijeta.

Njeni setovi su snažni, energični i stajati na mjestu nije opcija. Nusha stvara svoj vlastiti jedinstveni stil, spajajući minimalističke ritmove s jakim udarcima i dodajući hipnotičke melodije. S vremena na vrijeme daje vlastite vokalne izjave poput kaosa ili ovisnosti! Redovito izdaje za Autektone, FeChrome i Orange Records, a trenutno kreće prema sljedećem poglavlju u svojoj dinamičnoj karijeri. A taj korak je “stvaranje pozitivnog ritma na plesnim podijima diljem svijeta”! Više o Nushi doznajte na njezinoj Facebook stranici.

Uz Nushu će na partyju nastupiti i Veztax

On se na sceni pojavio još 90-ih godina prošlog stoljeća. kad se pridružio tada raspucanoj slovenskoj rave sceni. U početku je bio partijaner, da bi ubrzo postao promotor i DJ. Dio 90-ih proveo je na amsterdamskoj techno sceni, gdje je, između ostalih projekata, nizozemskoj publici predstavio svoje dugogodišnje prijatelje, a danas velike svjetske umjetnike Umeka i Valentina Kanzyanija. Godine 1996. uzeo je svoje umjetničko ime po jednoj od najpriznatijih marki hardvera u Clublandu i počeo nastupati kao DJ.

Desetak godina nakon toga Veztax drži titulu jednog od vodećih techno umjetnika u regiji s nastupima diljem Europe. Cijenjen je kao jedan od sada gotovo izumrlih umjetnika koji “radije hodaju svojim putem, a ne slijede stado”. Kako čvrsto vjeruje da mora postojati određeni stupanj intimnosti među umjetnicima i publikom, radije priređuje partyje i nastupa u malim i srednjim prostorima. No, također je redovan i na velikim događanjima i nisu mu čudni izazovi kao što su zagrijavanje stadionskog koncerta Depeche Modea i Placeba. Osim organiziranja vlastitih zabava, nastavlja podržavati scenu i njezine mlade talente vlastitim nezavisnim izdavačima. Veztaxa možete pratiti na njegovom Instagram profilu.

DJ Nusha će binu podijeliti i Yanom Sofierceom

Njega možete vidjeti kao resident DJ-a na jednom od najvećih hardtechno festivala – ECO Festivalu. Uživa u povezivanju s masom i zabavljanju ljudi, a trenutno objavljuje svoje pjesme za mnoge različite hardtechno izdavačke kuće i planira mnoga buduća izdanja. Poznat je i kao 50% Stereo Kriminalza, projekta sa svojim dobrim prijateljem Fabianom Matosom zvanim MC MATOS, gdje kombiniraju visokoenergetske hardtechno beatove s ludim vokalom, fxom i glasovnim loopingom. Yana slušajte na njegovom Youtube kanalu.

Osim njih, svoje DJ vještine pokazat će i Many Ell, DJ Neshoo, DJ Kikica Frikica i DJ Gaby, a tu je i DJ iznenađenja! Party počinje 22. siječnja u 18, a trajat će do 24 sata. Ulaznice su ograničene zbog epidemioloških mjera te se mogu kupiti putem sustava prodaje mojekarte.hr i na ulazu u klub Močvara. Cijena ulaznica za događaj iznosi 200 kuna, a u ponudi su i VIP ulaznice čija cijena iznosi 700 kuna. Informacije i rezervaciju možete dobiti na enterthevoidbooking@gmail.com. VIP ulaznica uključuje kartu za događaj, piće dobrodošlice te VIP party sa neograničenim pićem i hranom.

Video: Nusha @ Alltimeclubbing Bucharest

Tagged