mapalma 2020

DJ Mapalma nastupa u klubu Paromlin u organizaciji glazbenog kolektiva “Schlag”

U zagrebačkom klubu Paromlin glazbeno – aktivistički kolektiv “Schlag” organizira na Valentinovo 14. veljače 2020. godine drugi po redu event na kojem će ugostiti perspektivnu domaću DJ-icu i producenticu Mapalmu.

Nakon premijernog lansiranja prvog uspješnog eventa sa tajvanskom umjetnicom Soniom Calico nastavljaju aktivnosti uz podršku live acta audio kolektiva Sataraxz te članove crewa Miar, Doxy i Niku Pećarinu.

Schlag je kolektiv orijentiran na klupsku glazbu nastao iz ljubavi prema navedenoj te iz potrebe i želje za slobodom izražavanja raznovrsnih stanja svijesti i identiteta na plesnom podiju. Prvenstveni cilj i temelj programa kolektiva su ravnopravnost i osnaživanje žena, umjetnica/ka, scene i pojedinca kroz kulturu DIY solidarnosti, njegovanje međusobnog poštivanja i osiguravanje sigurnog mjesta za sve.

MAPALMA

Mapalma je producentica i DJ-ica iz Zagreba čiji su setovi i pristup stvaranju obilježeni željom za istraživanjem i manjkom kompromisa. Njena selekcija obuhvaća šarolik raspon ugođaja, od melankolije i topline do nelagode i oštrine.

U Zagrebu je čest je gost evenata Žive Muzike, a surađivala je i objavljivala svoje radove na internacionalnim labelima.U prošlosti surađivala s umjetnicima kao što si mobielgirl, Staycoreom i Santa Muerteom, dok je njen debi na Nightcapu izašao na bečkom brendu Ashida Park prošle godine.

Nakon prvog EP-a Cry baby, u rujnu 2019. godine objavila je novi EP Diabolical Glitter koji sadrži elemente intenzivnog istraživanja i perspektivnog pristupa proizvodnji.

SATARAXZ

SATARAXZ

Kolektiv koji ne ovisi o svojim članovima, već ih toča zajedno sa ostalim sastojcima. Kroz igru egzotičnih ritmova, sintetičkih zvukova koji podsjećaju na krikove prašumskih ptica te iscjeljujućih melodija, može se svesti na jedno ukusno, šarf začinjeno jelo.

U cijelu priču ukuhane su i neke članice iz benda ŽEN.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -

1 thought on “DJ Mapalma nastupa u klubu Paromlin u organizaciji glazbenog kolektiva “Schlag”

Comments are closed.