dj antal :: peti kupe zagreb :: 2022.

DJ Antal, nizozemski majstor house glazbe, nastupa u Petom kupeu uz Ivu Starkovu i Pepija Jogardea

DJ Antal, nizozemski majstor elektroničke scene, jedan je od ozbiljnijih DJ-a i poznavatelja glazbe. On kroz svoje nastupe zaista među publiku unosi nemjerljivu količinu energije. A oni koji se u to još nisu uvjerili, sada imaju jedinstvenu priliku. DJ Antaj nastupa u zagrebačkom klubu Peti Kupe u subotu, 10. prosinca 2022. godine! A uz njega nastupaju i domaće snage – DJ Iva Starkova i Pepi Jogarde.


Bilo bi uzaludno pokušavati sažeti Antalov glazbeni svijet u house ili techno. Toliko je duboko u glazbi da nikad ne znate što ćete dobiti. Jednako mu je udobno svirati house pod utjecajem Chicaga i Detroita kao i rijedak afro funk, forgotten disco i još mnogo toga. Svi u industriji tvrde da su glazbom opsjednuti od mladosti, ali rijetki su to doveli tako daleko kao on.

Od 1996. godine svira po svim kontinentima

Uz to vodi Rush Hour, cijenjenu diskografsku kuću, kao i omiljenu trgovinu ploča prikupljenih na brojnim putovanjima. Osim što izdaje najuzbudljiviju novu glazbu, ova etiketa poznata je po reizdanjima zaboravljenih starih klasika kojima educira čitave nove generacije.

Unatoč posebnom talentu za prenošenje dobrih vibracija, Antal se za pojedini nastup priprema i do šest sati. Ovaj velikan elektroničke glazbe čest je gost Dekmantel festivala u Tisnom, a u subotu, 10. prosinca, prvi put dolazi u Zagreb. U Petom Kupeu će mu se pridružiti iskusni Pepi Jogarde te Iva Starkova, splitska DJ-ica koja se nakon duljeg vremena vraća za DJ pult. Više o ovom iskusnom DJ-u doznajte na njegovoj SoundCloud stranici.

VIDEO: Antal Boiler Room x Dekmantel Festival DJ Set

Tagged